Show

Komentari 0

Dan Akroyd uništio redatelja: 'Neće on uskoro posao dobiti'

Dan Akroyd uništio redatelja: 'Neće on uskoro posao dobiti'

Nakon što su redatelju Feigu producenti rekli da bi trebao dodati neke scene, Feig se na to samo oglušio. Takva neposlušnost je uzrokovala gubitak desetaka milijuna dolara

Borbe i svađe oko toga tko je odgovoran za jedan od neuspješnijih filmova 2016. godine, 'Istjerivači duhova', još traju, a originalni Istjerivač, Dan Aykroyd, je napokon odlučio nešto o tome i reći.

U intervjuu kojeg je dao ovaj glumac i producent, posve nedvosmisleno je izjavio kako redatelja krivi za sve. Po njegovim riječima, nakon što su redatelju Feigu producenti rekli da bi trebao dodati neke scene, Feig se na to samo oglušio. No nakon što su malo bolje pogledali rezultat, ispostavilo se da su scene ipak bile nužne te je na koncu njihovo dodavanje koštalo 30-40 milijuna dolara.

Pogledajte video

Što na koncu to znači za propali reboot i bi li on uistinu mogao dobiti nastavak, kako je najavljivano? Film kojeg je snimio redatelj i scenarist Feig pokušao je biti blockbuster no kako je ispalo, nije uspio niti u tome, niti je povratio svoj uloženi novac.

Da podsjetimo, prošlogodišnja verzija 'Istjerivača duhova' zaradila je ukupno 229 milijuna bruto američkih dolara, na proračunu od 144 milijuna za snimanje i još barem 100 milijuna (neobjavljenih dolara) za marketing. Kako se na tu svotu moraju platiti i porezi, prava je zarada još manja, jer studio ne dobiva cjelokupnu svotu.

A kad tome dodamo ovakve reakcije Dana Aykroyda, baš nam se i ne čini da će se pojaviti ikakvi nastavci.

Najčitaniji članci