Obavijesti

Show

Komentari 1

'Dan nezavisnosti': Mi nećemo bez bitke nestati u tamnoj noći

'Dan nezavisnosti': Mi nećemo bez bitke nestati u tamnoj noći
8

Oduvijek smo znali da će se vratiti. Ali ništa nas nije moglo pripremiti na naprednu tehnologiju i snagu vanzemaljaca. Samo dosjetljivost nekolicine nas može spasiti od istrebljenja.

VIDEO

Redatelj Roland Emmerich vraća se priči koju je zamislio prije dva desetljeća. Stvoren je svijet koji je privukao gledatelje dramatičnim događajima, akcijom, nezaboravnim likovima i predsjedničkim govorom koji se i dan danas spominje. Ukratko, 'Dan nezavisnosti' postao je dio naše pop kulture i podsjetio nas zašto uopće idemo u kino.

- Ova priča mi je vrlo važna i htio sam je dostojno nastaviti i odati počast likovima. Prošlo je dovoljno vremena - izjavio je redatelj. Također ga je privukla prilika upotrijebiti vizualne efekte koji su nevjerojatno napredovali u posljednjih dvadeset godina, tako da je redatelj po prvi put u karijeri odlučio snimiti nastavak nekog svojeg filma.

Pogledajte video

Oduvijek smo znali da će se vratiti. Nakon jedva dobivene bitke, sve nacije su se ujedinile u ogromnom programu obrane kako bi zaštitile Zemlju. Ali ništa nas nije moglo pripremiti na naprednu tehnologiju i snagu vanzemaljaca. Samo dosjetljivost nekolicine hrabrih muškaraca i žena nas može spasiti od istrebljenja.

Pogledajte video

Smješten dvadeset godina nakon napada vanzemaljaca koji je skoro uništio planet, 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' predstavlja alternativnu stvarnost u kojoj je polovica stanovništva Zemlje nastradala. Čovječanstvo se nikad nije našlo toliko blizu totalnom uništenju. Oni koji su preživjeli napad vanzemaljaca nikad neće zaboraviti one koji su pali i uvijek će pamtiti da je jedinstvo naša najveća prednost.

Osim neznatnog pokreta otpora u Kongu, izvanzemaljska prijetnja je spriječena – i svijet se polako počeo oporavljati. No svi smo znali da će se oni jednog dana vratiti.

Pogledajte novi video

U ulozi hrabrog pilota ovaj put umjesto Willa Smitha gledamo Liama Hemswortha. Jeff Goldblum i Judd Hirsch se i dalje pojavljuju u ulogama sina i sarkastičnog oca, dok je Bill Pullman još uvijek hrabri predsjednik i pilot. Osim njih, ulogu reprizira i Vivica A. Fox. Svi oni pojavljuju se opet pod redateljskom palicom već spomenutog Rolanda Emmericha, a producent je isti kao i u originalu, tj. Dean Devlin.

Film 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' u kina stiže 23. lipnja u distribuciji Blitza.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode