Obavijesti

Show

Komentari 55

Jole jelku okiti već početkom prosinca, Daniela voli žaruljice

Jole jelku okiti već početkom prosinca, Daniela voli žaruljice
5

Voditeljica jelku okiti čim ranije, a isto čini i Joško Čagalj koji to uglavnom prepusti supruzi i kćerima. Svi se slažu u jednom - djeci se ne smije oduzeti čar Božića

VIDEO

Kad se počne bližiti vrijeme božićnih blagdana i poznati Hrvati pokušavaju posložiti sve svoje poslovne obaveze kako bi što više vremena proveli s obitelji i uživali u najljepšem razdoblju u godini. Dok neki od njih već početkom prosinca okite svoje jelke kako bi što dulje uživali u čarima blagdana, neki se drže tradicije pa se kićenjem bave tek na Badnjak. No svi se slažu u jednom; stiže razdoblje kad svi žele što više vremena provoditi jedni s drugima i darivati bližnje barem nekom sitnicom. 

- S obzirom na godine, znam da nema ničeg idealnog. Za blagdane koji slijede uglavnom smo kod kuće i usmjereni smo jedni na druge. Za Božić sam sa svojim djetetom, sinom Lovrom, sa sestrom i šogorom te sa svojom majkom - rekla nam je Daniela Trbović te se prisjetila prošlih blagdana. 

'Blagdansko razdoblje raširimo na skoro mjesec dana'

- Dok mi je otac bio živ, uglavnom smo odlazili na blagdanska prejedanja u Karlovac. Prije nam je uvijek kuhala majka, a sad smo se više mi djeca primili toga - ispričala nam je voditeljica koja obožava kićenje jelke, kao i žaruljice. 

- Mi ovo blagdansko razdoblje raširimo na skoro mjesec dana. Početkom prosinca je i Sveti Nikola, a mom Lovri je rođendan u prvom mjesecu pa je i to jedan od razloga. Jelku kitim kad hoću, a isto tako je i skinem kad poželim - otkrila je Daniela. 

Kad su pokloni u pitanju, kaže da se u njihovoj obitelji daruju samo djeca. 

- Ispunjavamo im želje, ali sve je to u granicama normale - zaključila je voditeljica. 

'Djeci ne smijemo oduzeti čar Božića i Djeda Božićnjaka'

Anica Martinović, supruga Roberta Kovača, smatra da je svaki Božić lijep ako je vezan uz obitelj. 

- Božiće uglavnom provodimo u Hercegovini, no ove godine bit ćemo kod kuće u Zagrebu. Jelku inače kitimo na Badnjak, ali ovog puta možda to i prije odlučimo napraviti. To mi sve tako lijepo izgleda, najradije bi jelku što prije ukrasila - rekla nam je bivša Miss Hrvatske, koja se jako veseli božićnom razdoblju.

- Volim to doba jer je riječ o razdoblju topline, svi se više druže, ispunjavamo želje jedni drugima... - rekla nam je Anica koja poklone više ne kupuje užurbano kao prije već želi što više uživati u ovom razdoblju. 

- Sve to ide svojim tijekom. Nikud se ne treba žuriti. Prije sam poklone kupovala svima, sad mi je najbitnije da razveselim svoju djecu. Čar Božića i Djeda Božićnjaka ne smijemo im oduzeti. To su ipak djeca - zaključila je supruga bivšeg nogometaša. 

'Blagdane najradije provodim u krugu obitelji'

Glumac Robert Kurbaša, koji je u srpnju postao otac, svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Kristinom Matković i sinom Markom Ilijom. S njima je bio i kad smo ga nazvali pa nam je samo kratko rekao da voli blagdane koji dolaze. 

- Najljepše mi ih je provesti u krugu obitelji - rekao nam je Robert koji uživa u očinstvu. U intimnoj blagdanskoj atmosferi uživa i Vlado Kalember. 

Jole s obitelji jelku okiti već početkom prosinca

Joško Čagalj Jole već nekoliko godina ne nastupa na Badnjak kako bi taj dan mogao provesti sa svojom suprugom Anom i tri kćeri Ivom, Emom i Tijom. 

- Blagdansko raspoloženje kod mene počinje već u ovo adventsko vrijeme. Kao malog veselilo me kićenje bora, radost u kući, mir u duši i lijepe božićne pjesme - otkrio nam je popularni Jole koji i danas uživa u svim tim blagdanskim radostima. 

Božićna jelka u domu pjevača već je okićena, a uređivanje uglavnom prepušta svojoj supruzi i djevojčicama, iako i sam pjevač rado pripomogne ako je to potrebno. 

'Kćeri volim razveseliti, uvijek osluškujem njihove želje'

- Na Badnjak prošećem s obitelji po gradu, družimo se, uživamo u fritulama koje se mogu naći na svakom koraku - govori Jole koji svojoj djeci rado kupuje božićne poklone. 

- Ma volim ih razveseliti. Uvijek osluškujem njihove želje - zaključio je glazbenik koji je i više nego zadovoljan načinom na koji provodi svoje blagdane. Kao mali, uz blagdane je uvijek vezao i školske praznike pa mu je to ostalo u sjećanju. 

- Danas mi je najbitniji mir u duši i da smo svi zdravi - zaključio je Jole i isto poželio svima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine