Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
70 komentara

Danijela: Da me Grašo prevari, to bi onda bila i moja djevojka

Ja bih rekla da vidim prvo kakva nam je cura, je li zgodna jer onda je to i moja cura ako i njegova, rekla je Danijela kroz smijeh. No pjevačica se ne boji takve situacije jer kaže, u ljubavi i dalje sretna i zadovoljna

Foto: PROMO
70 komentara

Pjevačica Danijela Martinović (48) za IN magazin otvoreno je komentirala što bi učinila da ju njezin dugogodišnji partner, pjevač Petar Grašo (43) prevari s drugom ženom.

Foto: PROMO

- Pa ja bih rekla da vidim prvo kakva nam je cura, je li zgodna jer onda u tom trenutku to je moja cura ako i njegova - rekla je Danijela kroz smijeh. No pjevačica se ne boji takve situacije jer, kaže,  u ljubavi je i dalje sretna i zadovoljna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Grašo je nedavno nakon 22 godine veze u showu 'Zvijezde - ljetni hit' priznao je kako je upoznao svoju odabranicu. Otkrio je da je Danijelu ugledao 1995. godine kad je s Tončijem Huljićem (57) pobijedila na Dori, natjecanju za pjesmu Eurovizije. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit! - otkrio je Petar javnosti.

U ZADRU Bakica (87) prekinula koncert Danijeli: Neopisivo, rasturila je

Danijela otkriva kako par recept za uspješnu vezu nema. Smatra da treba pustiti životu da odigra glavnu riječ, a Danijela se, kako objašnjava, u toj ulozi trudi biti maestralna. Iako oboje imaju obaveza, veza im funkcionira unatoč razdvojenosti.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Ne dopuštam da nam veza upadne u klišej i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga - govori pjevačica i poručuje:

- Nemojte nikad prestati razmišljati o tome da budete top samoj sebi jer će te onda biti i svojemu muškarcu. Smatra kako muškarac ženi nikad ne smije reći: ‘Koliko imaš kila?’, ‘Zašto nisi našminkana?’ i ‘Koliko imaš godina?’, dok, kako objašnjava, žene muškarcu smiju reći baš sve.

Foto: Instagram

Martinović je spoznala i potrebu za motivirati, pomoći, ohrabriti, utješiti brojne i to kroz iskrene ljudske priče i njihovu poruku. Na tom putu susrela se i s profesorom Baldom, a do njega ga je dovela bliska prijateljica i kolegica Doris Dragović (57), a Splićanka je iskreno priznala što si želi ostvariti u životu. 

DANIJELA MARTINOVIĆ: 'U Magazinu nije bilo predaha, nisi smio reći kad te nešto boli'

- Želja mi je otići u jedan samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje - otkriva.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message