Show

Komentari 15

Bakica (87) prekinula koncert Danijeli: Neopisivo, rasturila je

Bakica (87) prekinula koncert Danijeli: Neopisivo, rasturila je

'Baka Veronika ..ovako se živi ,ovako se stari. Neka vas ova radost trajno zarazi', poručila je Danijela ostalim fanovima uz videozapis gospođe Veronike koja je na pozornici zaplesala dok su je Danijelini fanovi snimali

Pjevačica Danijela Martinović (47) sinoć je imala humanitarni koncert u Zadru. Osim što je publiku zabavljala svojim hitovima na pozornici se uz pjevačicu u jednom trenutku našla bakica Veronika (87). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- A onda se na binu popela Ona..bakica Veronika i rasturila ... zar to nije neopisivo? - upitala je pjevačica obožavatelje koji su ostali iznenađeni koliko je gospođa Veronika 'vrckava'.

- 'Ma bravo! Toliko jednostavna, vrckava i razigrana žena. Skidam ti kapu na toliko plesa, smijeha i radosti koje si poklonila Zadru! Hvala, predivno je bilo' - pisalo je u jednom od komentara. No Martinović nije stala samo na objavi fotografije. Ubrzo nakon, objavila je videozapis kako Veronika na pozornici pleše i zabavlja se dok ju publika snima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Baka Veronika ..ovako se živi ,ovako se stari. Neka vas ova radost trajno zarazi - poručila je Danijela ostalim fanovima. 

Danijela sudjeluje u projektu pod imenom 'Neopisivo', a u suradnji sa zakladom Hrvatska za djecu prolazi gradove diljem Hrvatske kako bi pomogla potrebitima.

- Prihod od nastupa će ići najpotrebitijim obiteljima u tom gradu, a mi ćemo im osobno doći na vrata, ja sam to istinski htjela jer nisam željela da šaljemo nekakve posrednike već da ljudi vide kako je nama stvarno do njih stalo - objašnjava.

Prvi nastup imala je u Puli 18. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu, a koncerti će, kako planira, trajati sve do prosinca ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA':


 

Najčitaniji članci