Obavijesti

Show

Komentari 24

Danijela Dvornik: Dino bi me volio vidjeti dotjeranu

Danijela Dvornik: Dino bi me volio vidjeti dotjeranu
30

Karaoke Simone Gotovac, gola stražnjica Gianne Apostolski i provokativni imidž "kraljice Novalje" obilježili su treći rođendan časopisa Stars

VIDEO

Za prvi izlazak nakon smrti supruga Dine Dvornika, odabrala je proslavu Starsovog rođendana. Danijela Dvornik stigla je s kćeri Ellom (17) i njezinim dečkom Denisom (24).
- Kćer me je nagovorila da konačno izađem. Što ću? Život ide dalje. Najlakše je doma plakati. Evo, vidite sredila sam se kao što to radim svaki dan, jer bi me Dino volio vidjeti dotjeranu - ispričala je Danijela. S njom je sjedila Ella, koja se ljubila s dečkom.
- Jako sam sretna što je našla takvog dečka. Pričala je da bi s njim živjela i podržavam je u svemu pa i u tome. I onako će čim se odseli stalno dolaziti mami na ručak i po 20 kuna - šali se Danijela. U zagrebačkom Hemingwayu "Bijele udovice" provocirale su goste zabave. Glumile su Žuži Jelinek.
- Žene morate dati pikicu da bi doživjele 90. kao i ja. Kad si ti zadnji puta dobio pikicu? - propitkivale su "udovice" muške goste. Dotakle su se i grudi Gianne Apostolski koja je na party došla u fetiš odjeći pokazivajući golu stražnjicu.
- Gianna ima najljepše grudi. Jedna joj sisa gleda na Grču, a druga na Učku. Di je Simonica? - do suza su nasmijavale prisutne. Simona Gotovac stigla je s Markom Grubnićem. Taman je bila na frizuri. Sada ima crvenu kosu. Izgledala je veselo.
- Marko, jesi vidio pastira? - pitala je Modnog mačka Simona pokazujuću mu skulpturu crnog pastuha.
- Antu sam u Galleryju, gdje sam nosila reviju, ostavila okruženog s deset lijepih žena. Ma, nisam ljubomorna. Joj, to me svi pitaju - objašnjavala je kroz smijeh Simona. Odvažila se i pristala pjevati karaoke. Odabrala je Severininu "Štiklu".
- Afrika, paprika, naranče, limoni! Ajme, sram me! - pjevala je manekenka. Na hodniku je Simonica nabasala na novu curu Severininog bivšeg dečka Mate Čuljka. Manekenka Martina Čular sramežljivo je cupkala pored rasplesanog mladog ekonomista.
- Joj, draga kak si mi lijepa? Izgledaš kao Megan Fox. Ma, ti si ljepša i od Severine - tepala je Simona Čuljkovoj novoj djevojci. "Kraljica Novalje" za party je odabrala kreaciju iz Švicarske. Na glavi je imala bisernu tijaru. Mamila je poglede kratkom haljinicom, dubokim dekolteom i neobičnim najilonkama.
- Moje kreacije su sve dizajnerske. Ova je od poznatog švicarskog kreatora - mazno je govorila Dabo. Došla je, kaže, s gospodinom iz Zagreba. On joj je, dodaje, samo prijatelj.
- Na glavi imam tijaru od umjetnih bisera, ali uskoro ću zaraditi za prave. Vodila bih "Gole vijesti" na Novoj TV, ali ne ispod tisuću eura - odlučna je "Kraljica Novalje". Fashion Guruu, koji je toliko miksao koktele da se i sam napio, Dabo se pohvalila svojom kreacijom. Fashion Guru nam je ispričao:
- Došla je do mene. Pokazala mi se i rekla da bi takvu haljinu sigurno obukla i Severina. Ma nitko nije jači od nje - kidajući se od smijeha govorio je Boris Banović. Sonja Kovač i njen dečko, menadžer Marko Sekulić pohvalili su se da se uskoro zajedno sele u novi zajednički stan. Vitka Stefany Hohnjec sve je iznenadila novom linijom.
- Smršavjela sam od ljubavi. Tomislav nije sa mnom jer je na poslovnom putu u Finskoj - opravdala je dečka, ugostitelja i tenisača, Stefany. Nives Celzijus prva je otišla kući. Problematičnog mistera Hrvatske Dinu Bubičića u Hemnigwayu je iznenadila bivša djevojka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu