Show

Komentari 8

Danijela Dvornik provela večer u zanimljivom društvu: 'Baš je bilo lijepo, a sad slijedi i vino!'

Danijela Dvornik provela večer u zanimljivom društvu: 'Baš je bilo lijepo, a sad slijedi i vino!'

Danijela se nedavno vratila treninzima nakon što je slomila ruku berući masline na otoku Braču. Dugo se vremena borila s viškom kilograma, a u posljednjih nekoliko godina potpuno se transformirala

Današnji dan kao da nema kraja, započela je Danijela Dvornik (55) novu objavu na Instagramu. Podijelila je fotografije iz šetnje s unukama i kćeri Ellom Dvornik (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

- A baš nam je bilo lipo. Malo šetnje, malo Lunaparka, malo fritula, sa djecom je uvijek dinamično ali veselo - napisala je pa otkrila što radi kad unuke stavi na spavanje.

- Umorna sam ali čim ih uvalimo u krevet slijedi doza kuhanog vina i snimanje vlogmasa - dodala je Danijela, a pratitelji su ekipi poručili da su predivni.

Danijela se nedavno vratila treninzima nakon što je slomila ruku berući masline na otoku Braču. Dugo se vremena borila s viškom kilograma, a u posljednjih nekoliko godina potpuno se transformirala.

- Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti - rekla je svojedobno za Story. 

Najčitaniji članci