Show

Komentari 26

Danijela Martinović pokazala novu frizuru, fanovi hvale imidž

Danijela Martinović pokazala novu frizuru, fanovi hvale imidž

Pjevačica se fotografirala u Sarajevu gdje je odlučila napraviti veliku promjenu pred kraj godine. Nedavno se pohvalila i promjenom načina života, vježbanjem i prehranom

Splitska pjevačica Danijela Martinović (50) svojim izgledom izmami razne komplimente, a često se komentira i kako pjevačica u petom desetljeću izgleda besprijekorno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj se puta pohvalila novom frizurom i ponovno oduševila svoje obožavatelje. Naime, ona ne mijenja svoj imidž često, a sada je ošišala šiške s kakvima ju nismo vidjeli dugo vremena.

- Pred-novogodišnje osvježenje. Nama su pripreme za 2022. već počele - napisala je Danijela u opisu fotografije nove frizure.

Ubrzo je sakupila preko 2.000 lajkova i brojne komplimente svojih vjernih obožavatelja. Kao i svaki puta, mnogi su bili začuđeni njezinim mladolikim izgledom.

- Danči predivna si u svakom pogledu - napisala joj je jedna obožavateljica.

- Niko ti nije ni do koljena draga Danijelice - dodala je druga.

- Vječna djevojčica - nizali su se brojni komplimenti.

Pjevačica je objavom otkrila da se nalazi u Sarajevu, a mnogi su je obožavatelji odmah pitali održava li tamo koncert kako bi ju mogli doći vidjeti.

Nedavno je ispričala da ne može zamisliti život bez vježbanja te da joj tijelo uvijek mora biti u pokretu. Uz to, rekla je da se uvijek brine o koži i temeljitom skidanju šminke, ali i da je u proteklih godinu dana drastično promijenila način prehrane u onaj zdraviji.

Najčitaniji članci