Show

Komentari 48

Danijela Martinović zabavljala goste u haljini s nikad dubljim dekolteom, otkrila i vitke noge

Danijela Martinović zabavljala goste u haljini s nikad dubljim dekolteom, otkrila i vitke noge

Vrckasta i uvijek nasmijana pjevačica pojavila se u zavodljivoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom na nogama. Strukirani kroj elegantne večernje haljine dodatno je naglasio njezinu zavidnu figuru

Splitska pjevačica Danijela Martinović (50) nastupila je u zagrebačkom klubu Mint i stajlingom na bini potpuno očarala publiku na koncertu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vrckasta i uvijek nasmijana pjevačica pojavila se u zavodljivoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom na nogama. Strukirani kroj elegantne večernje haljine dodatno je naglasio njezinu zavidnu figuru. 

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

Uz to, Danijela je premijerno pokazala i novu frizuru kojom se nedavno pohvalila na društvenim mrežama. 

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

Sudeći prema fotografijama s koncerta, pjevačici solo život dobro stoji. Već duže vrijeme nismo ju imali prilike vidjeti u ovako izazovnoj modnoj kombinaciji kao sada. 

Nakon duge dvije godine Danijeli je ovo bio prvi koncert pred zagrebačkom publikom no, to se u ludoj atmosferi nije dalo primijetiti.  Vesela Danijela na pozornici se zabavljala gotovo jednako kao i ekipa u klubu.

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

Podsjetimo, Danijela je nedavno prvi put otvoreno progovorila o prekidu s Petrom Grašom (45), koji je nakon nje pronašao sreću s Hanom Huljić (30). U velikom intervjuu za Gloriju Danijela je njihovu 26-godišnja vezu opisala kao 'lijepu prošlost'.

- Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan - rekla je tada Danijela, koja s puno optimizma gleda u budućnost te je spremna za novi početak u 50-oj godini.

- Nepisano je pravilo da se veze završavaju dramatično, ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji - kaže pjevačica, te dodaje kako se ponekad dogodi da neke stvari koje su nam bile bitne postanu gotovo nebitne, a počnu nas zaokupljati i radovati neke druge.

Zagreb: Nastup Danijele Martinović u klubu Mint

- Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da se svatko nastavi razvijati u svom smjeru i u svom ritmu. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju - zaključila je.

Najčitaniji članci