Show

Komentari 0

Danijela Martinović rasprodala koncert za Dan žena u Lisinskom

Danijela Martinović rasprodala koncert za Dan žena u Lisinskom

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života

Danijela Martinović nakon tri godine ponovno će zapjevati pred prepunom koncertnom dvoranom Vatroslav Lisinski. Nekoliko dana uoči koncerta pod nazivom 'Otvoreno srce' karte za koncert rasprodane su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako će jedna od najznačajnijih hrvatskih glazbenica, na radost brojnih fanova 08.03.2022., jedinstvenim koncertom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta, a sreću i zadovoljstvo nije krila ni Danijela poručivši.

- Samo 'Otvoreno srce' nemoguće, kao od šale čini stvarnim. Hvala Vam dragi moji suputnici jer ste dio ove čarolije. Ja sam već počela odbrojavati....Vaša Danijela - poručila je.

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi sa zagrebačkom publikom koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani. Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

Upravo takav biti će i Danijelin koncert što je prepoznala i publika koja je u kratkom roku ispunila koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski do posljednjeg mjesta. Pored toga, Danijela vam sprema još nekoliko iznenađenja u svojoj iznimnoj godini, koja ćemo vam otkriti uskoro!