Obavijesti

Show

Komentari 28

Danijela Martinović 'okrenula novu stranicu': 'Što god kažem sad, moglo bi završiti u naslovu'

Danijela Martinović 'okrenula novu stranicu': 'Što god kažem sad, moglo bi završiti u naslovu'
3

Mama joj ponekad prigovori da se mora uozbiljiti, ali ona kaže da se to nikada neće dogoditi jer ona voli svoju djetinjastu stranu, a otkrila je i da je napisala roman

VIDEO

Pjevačica Danijela Martinović (50) uoči Dana žena slavi 30 godina karijere, povodom čega će i nastupiti u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Uz glazbu, ima i svoju liniju nakita, a napisala je i roman koji je spomenula u svom intervjuu za 'Exkluziv'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Danijela i Grašo VIDEO

- Mislim kad osoba dođe u stanje gdje je svjesna da je sve na svom mjestu, koliko god izgledalo kaotično, ali da znaš da si tamo gdje trebaš biti i da nikada neće dobiti više nego što možeš podnijeti, da je to jednostavno najljepši period - rekla je Danijela.

Povodom koncerta za Dan žena otkrila je da je mama najvažnija žena u njenom životu i koliko je zahvalna što je ona i dalje u njenom životu.

- Apsolutno naravno, mama. Imam tu sreću da je još živa jer većina mojih prijateljica nemaju mame i onda se mi znamo zezati. Moje prijateljice Ana i Doris nemaju mamu pa kad smo kod mene zajedno, nazovemo je i stavimo na zvučnik i onda sve tri u jedan glas kažem: 'Hej mama' - otkrila je Danijela.

Pjevačica Danijela Martinović

Upravo mama joj ponekad prigovori da se mora uozbiljiti, ali Danijela kaže da se to nikada neće dogoditi jer ona voli svoju djetinjastu stranu. Unatoč tome, ona je kreativna i zaposlena osoba, a pohvalila se i da je napisala roman o kojem nije htjela puno otkriti.

- Život je najljepši redatelj i ništa u životu ne treba nego se prepustiti, a on će odraditi sve - kratko je zaključila.

Kaže da je napisala 52 poglavlja i još joj nedostaju dva koja mora dovršiti, a nije otkrila ni temu romana jer želi da to ipak bude iznenađenje za njene obožavatelje.

Danijela i Grašo istu su crkvu u Splitu odabrali za svoje svadbe
Danijela i Grašo istu su crkvu u Splitu odabrali za svoje svadbe

S ponosom kaže da je zakoračila u neko novo razdoblje svoga života. 

- Štogod da kažem, može završiti u naslovu jer ljubav je toliko široka, nespoznatljiva i neshvatljiva kao univerzum - kazala je Danijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin