Obavijesti

Show

Komentari 161

Danijela se oglasila nakon što su Hana i Grašo postali roditelji

Danijela se oglasila nakon što su Hana i Grašo postali roditelji
6

Ubrzo nakon što su Hana i Grašo postali roditelji, Danijela se oglasila i pohvalila svojim pratiteljima kako je njezina pjesma 'Fortunata' zauzela prvo mjesto top 16 domaće glazbe na jednom nacionalnom radiju

VIDEO

Petar Grašo i Hana Huljić postali su roditelji djevojčice, a malena Alba rođena je gotovo istog datuma kao i pjevačica Danijela Martinović s kojom je Grašo bio u vezi prije Hane. Ubrzo nakon rođenja curice, Danijela je iskoristila priliku da se obrati svojim pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Danijela Martinović: 'Nije ovako trebalo završiti, ali tako je to kad netko od gore plete mreže' VIDEO

Pjevačica nije dugo čekala pa se nakon Haninog poroda oglasila na društvenim mrežama i iskoristila priliku kako bi promovirala svoju novu pjesmu 'Fortunata' koju je izvela na Splitskom festivalu. Pohvalila se kako je pjesma zauzela prvo mjesto top 16 domaće glazbe na jednom nacionalnom radiju. 

- Hvala Vam. Neka Vam život bude Fortunata... Vaša Danijela - poručila je svojim pratiteljima, a na Storyju je podijelila i spot pjesme.

U komentarima su joj mnogi čestitali, a i pohvalili pjesmu.

No, nisu samo Huljići i Grašo slavili ovaj vikend. Naime, Danijela je 15. srpnja napunila 51 godinu, a na svom profilu se zahvalila prijateljima i pratiteljima na lijepim željama.

- Hvala Vam dragi ljudi na svim divnim čestitkama i željama... Hvala mojoj dragoj Ani na predivnoj torti - napisala je u opisu fotografije na kojoj u ruci drži čokoladnu tortu na kojoj piše 'Sretan ti dan D!'

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su nakon više od 24 godine veze, a ubrzo nakon prekida, Hana i Petar su se vjenčali. Razloge prekida u javnost nisu iznosili ni Grašo ni Danijela.

Potom se doznalo da su Hana i Petar odlučili kćerkici dati ime koje je Danijela spominjala kao odabir za svoje dijete kada bi jednoga dana rodila, a sad su malenu i nazvali Alba. 

Poznati na finalnoj večeri  Splitskog festivala

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...