Obavijesti

Show

Komentari 29

Danijeli Dvornik je Instagram uklonio fotku unuke na plaži, a ona negoduje: Što je s ljudima?

Danijeli Dvornik je Instagram uklonio fotku unuke na plaži, a ona negoduje: Što je s ljudima?
5

Ponekad ćemo ukloniti slike na kojima su gola ili polugola djeca. Čak i kad je ovakav sadržaj podijeljen s dobrim namjerama, drugi ga mogu koristiti na neočekivane načine, piše u pravilniku Instagrama

VIDEO

Danijela Dvornik (53) na Instagramu je objavila fotografiju unuke Balie Dee (2), kćeri Elle Dvornik (29) i Charlesa Pearcea (42). Djevojčica se na fotografiji i kupaćim gaćicama igrala u plićaku, a Instagram je sad obrisao tu fotografiju s Danijelinog profila jer nije u skladu s pravilima društvene mreže. 

- Eto, maknuli su mi Balie i post jer je fotografija djeteta u moru neprikladna. Ponekad se pitam što se dogodilo sa svijetom i ljudima općenito? Sve je postalo nenormalno i konstantno moramo brinuti o ljudima koji su valjda toliko 'uvrnuti' da su neke uobičajene stvari postale nenormalne - napisala je Danijela. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rođendan Dine Dvornika

Pokretanje videa...

01:46

Njezina je objava izazvala podijeljene komentare njezinih pratitelja. Neki su podržavali Danijelu jer kao i ona smatraju kako nema ništa loše u objavljivanju takvih fotografija, dok drugi kažu kako se fotografije na kojima su djeca bez odjeće ne bi smjela objavljivati na društvenim mrežama. 

Ispod objave je nastala rasprava.

- Beba u moru je društveno neprihvatljiva, a influens striptizete u tangama s grudima 'na izvolte' su prihvatljive, očito su nas naši roditelji učili krivim vrijednostima u životu. Kuda ide ovaj svijet majko mila. Balie je preslatka - napisala je Danijelina pratiteljica.

Drugi su, pak, upozorili Danijelu zbog čega je nastao problem u objavljenoj fotografiji.

- Nije problem dijete u moru nego što oni paze da se takvih slika ne dokopaju pedofili. Nekima od nas je sasvim normalno da dijete bude u gaćicama ili golo u moru, ali na žalost nemaju svi dobre namjere i sve daske u glavi - pisali su pratitelji Danijeli. 

'Radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć pa zaspem kao mrtva...'
'Radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć  pa zaspem kao mrtva...'

Instagram je u pravilniku naveo kako bi ponekad moglo doći do uklanjanja fotografija djece.

- Ljudi vole dijeliti fotografije i snimke svoje djece. Zbog sigurnosnih razloga ponekad ćemo ukloniti slike na kojima su gola ili polugola djeca. Čak i kad je ovakav sadržaj podijeljen s dobrim namjerama, drugi ga mogu koristiti na neočekivane načine - kažu s te platforme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...