Obavijesti

Show

Komentari 5

Danijelu jedva prepoznali, no treći voditelj najveća je enigma

Danijelu jedva prepoznali, no treći voditelj najveća je enigma
6

Na Prvom programu HRT-a kreće 22. studenog u prime timeu. Licencni je to show TV Studiosa od osam epizoda. Svaka traje 70 minuta. Već u prvoj emisiji - povratak u 1968. I voditelji odjeveni po modi iz te godine

VIDEO

Super mi je biti ženom, baš usprkos muškarcima u mojoj neposrednoj blizini. Imamo vješte vizažiste, frizere i kostimografe koji sve njihove mane mogu popraviti, a mene učiniti još ljepšom nego što jesam. Od mene se očekuje da kao svaka televizijska voditeljica budem mlada i lijepa, što i jesam. Oni su zanimljivi, a mogu i izgledati ovako kako izgledaju - rekla nam je Daniela Trbović.

Šulentić se vratila na posao tri mjeseca nakon poroda: Sada zablistala na malim ekranima
Šulentić se vratila na posao tri mjeseca nakon poroda: Sada zablistala na malim ekranima

HTV-ova voditeljica s kapetanima dviju natjecateljskih ekipa, Robertom Ferlinom i Mariom Lipovšekom Battificom, ovih dana naveliko snima novi zabavni kviz - 'Godina za pamćenje'.

Na Prvom programu HRT-a kreće 22. studenog u prime timeu. Licencni je to show TV Studiosa od osam epizoda. Svaka traje 70 minuta. Već u prvoj emisiji - povratak u 1968. I voditelji odjeveni po modi iz te godine, s frizurama i šminkom, kako se tad nosilo...

- Bez problema su svi gosti pristali na kostime, šminku, perike, nitko se nije bunio, protivio. Baš suprotno, svi se vesele - rekla je Gordana Škaljac Narančić, urednica showa projekta.

Daniela je već na prvom snimanju bila neprepoznatljiva. Na prisavskom hodniku išla je u susret novinarima, pozdravila, ovi odzdravili. Kurtoazno, jer nisu shvatili tko ih pozdravlja.

Još koji korak pa Daniela opet pozdravi, ovi se pitaju zašto. Tek kad je došla na pola metra od njih, prepoznali su je. Veliki je to kompliment šminki Zdravke Bolf, Buge Maljković i Krune Garguljaka te kostimografkinjama Barbari Bursać i Aniti Cesarec.

'Fora je, prisjetiš se detalja, svega'

Shodno godini u koju nas emisija vraća, Daniela, Ferlin i Battifiaca odjeveni su i našminkani kao naše nekadašnje, velike voditeljske zvijezde. Na snimanjima im je prezabavno. Čak i napor od dugih snimanja, kaže Ferlin, izgubi se od silne zabave i podbadanja s Battifiacom.

- Kostimi? Pogledajte moj stas pa onda Marija, cure jedva dočekaju da im ja uđem u garderobu – kaže Ferlin. Sjajno im je, slaže se voditeljski trojac, prisjetiti se glazbe, sporta, serija i filmova, filmova koje su te godine voljeli, potpuno zaboravili, pa su se, kad su vidjeli arhivske materijale, iznenadili.

- Fora je. Prisjetiš se detalja, zgodnih pjesama, svega što nas je tih godina zabavljalo i fora je, tu i tamo, sebe vidjeti u nealbino izdanju - rekao je Battifiaca.

- Mario se vidi u nealbino izdanju, a meni je fora što se vidim u nestarom izdanju jer mi boje kosu u svakoj emisiji. Volio bih da se nikad ne pomaknemo prema naprijed jer ovako izgledam barem dva dana mlađe nego inače. Sve je super i sve je za pet. inače smo iz grada karnevala pa smo kao doma u ovoj emisiji - dodao je Ferlin.

Veselje i pozitiva pršti s ekrana

Na snimanja zajedno putuju jednom tjedno. Ferlin kaže kako za razliku od riječkih karnevala, u emisiji ne nose haltere, Battifiaca dodaje kako se to ne zna do samog kraja. Možda nagovore HRT-ovu ekipu. Na upit zašto su baš njih angažirali spremno odgovaraju:

- Jeftini smo i to je glavni razlog. Kužimo se, a Daniela nam je dodana vrijednost - smiju se.

- Spoj njih dvojice u tom veselju i energiji je ono što smo tražili. Sa znanjem kojim raspolažu, s izrazito pozitivnom sinergijom s Danielom, veselje i pozitiva baš pršti s ekrana - rekla je Škaljac Narančić.

Goste biraju po kriteriju da su te godine stvarali nešto važno, pa će se oni prisjetiti svojih uspjeha ili po drugom kriteriju da je gost u toj godini imao najmanje 10 godina. To je, primjerice, Matija Vuica, gošća prve emisije koja je 1968. išla u treći osnovne. Matija i Ferlin bili su tim, dok su im protivnici bili Nataša Bebić i Mario Battifiaca.

U jednoj od igara Mario je poželio svoj trenutak Suzane Mančić, pa je s kuglicom u ruci, zavodničkim hodom, napravio krug oko ekipe.

- To je zabavni kviz s podsjećanjem na godine iz prošlosti: 1961., 1968., 1974., 1979., 1983., 1987.,

1996. i 2000. Pokušali smo naći godine koje starije vraćaju u mladost, poput Univerzijade 1987., OI u Meksiku 1968., Mediteranskih igara u Splitu 1979. OI u Atlanti 1996, milenijska 2000., godina – završava Škaljac Narančić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu