Show

Komentari 50

Dara Bubamara hit u zatvoru: Gledaju njezin eksplicitni video

Dara Bubamara hit u zatvoru: Gledaju njezin eksplicitni video

Bio sam u šoku kad mi je počeo opisivati što sve pjevačica radi, da se gola vrti po krevetu, uzdiše, da taj video gledaju i komentiraju svi zatvorenici, rekao je brat zatvorenika za srpske medije

Eksplicitni video folk pjevačice Dare Bubamare (43) 'procurio' je u javnost prošle godine, a sad su za njega saznali i zatvorenici u srbijanskim zatvorima. Srpskim medijima je ovu informaciju prenio brat jednog od osuđenih koji tamo služi kaznu.

Pjevačica im je, navodno, glavna zanimacija.

- Prošlog tjedna posjetio sam brata, koji bi trebao izaći iz zatvora za nekoliko mjeseci. Uglavnom pričamo o raznim temama, ali ovaj put me šokirao jer ga je isključivo zanimalo je li Dara još uvijek na glazbenoj sceni. Rekao sam mu da je i da nikad nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. on mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno 'poludjeli' za njom - rekao je izvor za srpske medije, a potom se dotaknuo i Darinog kućnog videa.

- Priznao mi je da je gledao njezin porno uradak i da po cijeli dan misli na nju. Bio sam u šoku kad mi je počeo opisivati što sve pjevačica radi, da se gola vrti po krevetu, uzdiše, da taj video gledaju i komentiraju svi zatvorenici. Bio sam u posjeti pola sata, a on mi je cijelo vrijeme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i seksi i kako svi maštaju o njoj - dodao je. 

Podsjetimo se, prve Darine gole fotografije 'procurile' su 2015. godine dok je još bila u braku. Nije negirala da je to ona na fotografijama, ali se pravdala da je njezin kum ukrao te eksplicitne fotografije i razgovore te ih plasirao u javnost. Potom ih je uslijedilo još nekoliko, a Dara se sad zbog toga šali na svoj račun.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci