Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Daria Knez tajno se udala za Tomislava Rukavinu

Glumica i redatelj detalje o svojoj svadbi skrivaju i od najbližih prijatelja. Navodno, samo su odabrani bili naknadno obaviješteni o vjenčanju SMS-om

Jurica Galoić
Foto: Jurica Galoić
6 komentara

Nakon dvije godine veze Daria Knez (30) udala se za Tomislava Rukavinu (33). Kako doznajemo, glumica i redatelj vjenčali su se u četvrtak u crkvi u zagrebačkim Remetama i proslavili u obližnjem restoranu. Na svadbi su bili samo njihovi roditelji, kumovi i najbliži prijatelji. Ni Darija ni Tomislav nisu htjeli komentirati vijest o vjenčanju. Glumica i voditeljica prve sezone “Big Brothera” vjenčanicu je, doznajemo, prije nekoliko tjedana naručila u zagrebačkoj dizajnerskoj tvrtki Madame Demode.
- Možemo razgovarati o mom poslu, ali ne bih komentirala ništa o vjenčanju. Nemojte se ljutiti, ali to je moja privatna stvar - rekla je Daria, koja i inače svoj privatni život pažljivo štiti od medijske pozornosti. Par je prošlog tjedna bio slobodan od poslovnih obveza, a za vjenčanje nisu znali ni mnogi njima bliski ljudi. O svadbi se ipak počelo šuškati u Darijinu matičnom kazalištu Trešnja, kao i na setu serije “Dobre namjere”, gdje je Tomislav jedan od redatelja.
- Ako je vjenčanje bilo u tajnosti, onda ni ja ne znam ništa o tome - rekao je redatelj Robert Orhel, dobar prijatelj Tomislava Rukavine. Daria i Tomislav ljubavnu vezu započeli su prije dvije godine na snimanju serije “Bumerang”. Daria je tamo bila glavna glumica, a Tomislav scenarist. Daria je prije njega bila u dugoj vezi s glumcem Hrvojem Klobučarom, a Tomislav s pjevačicom Stampeda Ivankom Mazurkijević. 

Naši partneri pišu
Message