Show

Komentari 15

Darija rastura na YouTubeu, a jaka potpora joj je dečko Petar

Darija rastura na YouTubeu, a jaka potpora joj je dečko Petar

Darija Ramljak nije očekivala da će njezin nastup u showu skupiti toliko pregleda. Nada se da će jednog dana snimiti duet s Vannom, a nikako ne želi pjevati narodnjake

Ljubav prema glazbi rodila se spontano. Još u djetinjstvu. Mogu zahvaliti ocu koji je tu ljubav prenio na mene, rekla nam je Darija Ramljak (20), koja je osvojila brojne gledatelje svojim glasom, ali i stasom. U subotu smo gledali drugu epizodu “nokauta” showa “The Voice”. Darija, kao kandidatkinja u Vanninu (49) timu, izvela je Gibonnijevu (51) pjesmu “Ako me nosiš na duši”, a ono što se dogodilo nakon emisije mlada djevojka iz Međugorja nije mogla ni sanjati. U manje od tri dana videosnimka njezina nastupa pregledana je više od 150 tisuća puta, a pohvale dolaze sa svih strana Hrvatske. Ali i šire. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pjesmu sam odabrala u suradnji s timom. Iskreno, nisam bila u potpunosti sigurna da je to pravi izbor, ali sad sam promijenila mišljenje. Nisam se nadala ovako dobrim komentarima i na tome sam jako zahvalna - rekla nam je simpatična Darija.

Na pitanje ima li više udvarača nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji, Darija je odgovorila: 

- Nemam nekih upada od strane muškaraca. Kad se i ‘zalomi’ neki komentar, ne želim se obazirati. Imam dečka koji mi je golema podrška - rekla nam je 20-godišnjakinja koja već pet mjeseci uživa u sretnoj vezi.

Dečko joj je, uz sestru i roditelje, najveći oslonac u karijeri.

- Čini mi se kao da se poznajemo cijeli život. Prati me čak i na probe. Uz mene je i u dobru i u zlu. Bez njega stvarno ne bih mogla - kaže.

Iako joj se smiješi lijepa glazbena budućnost, studij modnog dizajna nije završila. Ipak, slobodno vrijeme koristi uživajući u šivanju. Za svoju mentoricu Vannu ima samo riječi hvale. S obzirom na to da su se tijekom showa povezale, Darija se nada da će jednog dana snimiti duet. 

- Vanna je ta koja nam dijeli savjete. I kad je riječ o showu, ali i kad je u pitanju nešto treće. Svi od mentora su mi jako dragi, ali za mene je Vanna najposebnija - priznaje Ramljak.

Nas je zanimalo i gdje se vidi za deset godina, a odgovor nas nije nimalo začudio. S mikrofonom u ruci, naravno. 

- Želim jednog dana biti ostvarena žena i majka. S divnom obitelji i s normalnom glazbenom karijerom radi koje moja obitelj neće ispaštati - rekla je Darija.

Za kraj nam je otkrila i kako joj je zahvaljujući showu “porasla” popularnost na društvenim mrežama. Na pitanje bi li za veliki iznos novca zapjevala narodnjake i sluša li privatno takvu glazbu, kratko nam je odgovorila: 'Ne'. Inače, ova kandidatkinja je prolaz na audiciji izborila pjesmom “Ti me vodi preko voda”, a njezina mentorica ne krije oduševljenje.  

- Naša Darija putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda počne pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata - ponosno kaže Vanna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci