Show

Komentari 17

Darijin nastup na 'Voiceu' je skupio preko 100.000 pregleda

Darijin nastup na 'Voiceu' je skupio preko 100.000 pregleda

Ova kandidatkinja je prolaz na audiciji izborila pjesmom 'Ti me vodi preko voda'. Tada je rekla da joj je glazba život i objasnila kako joj je otac roker usadio ljubav prema glazbi

Nakon druge epizode Nokauta showa 'The Voice', svi 'bruje' o Dariji Ramljak (20). Ona je u Vanninom (49) timu, a izvela je Gibonnijevu (51) pjesmu 'Ako me nosiš na duši' te je oduševile žiri, ali i gledatelje.

U samo jedan dan ova djevojka iz Međugorja popela se na drugo mjesto trendinga na YouTubeu, a njezin nastup je skupio preko 100 tisuća pregleda.

- Naša Darija putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda krene pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata - ponosno je kazala Vanna nakon njezina nastupa i zahvalila joj na odličnoj izvedbi.

Massimo (57) je ocijenio da Darija pjeva kao da ima nekoliko glazbenih karijera iza sebe.

- Darija je osvojila mene - pohvalio ju je i Ivan Dečak (40) te dodao kako mu se kod nje jedino ne sviđa to što nije u njegovom timu.

Inače, ova kandidatkinja je prolaz na audiciji izborila pjesmom 'Ti me vodi preko voda'. Tada je rekla da joj je glazba život i objasnila kako joj je otac roker usadio ljubav prema glazbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci