Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
130 komentara

Gledatelji odlučili: U finale idu Filip, Albina, Bernarda i Vinko

Osmero kandidata, a mjesta u finalu ima samo za četvero. U napetoj polufinalnoj borbi svoje mjesto izborili su dvije dame i dva muškarca koji će se boriti u velikom finalu

Foto: HRT
130 komentara

Krenula je polufinalna večer showa 'The Voice'. Pravila su takva da će nakon nastupa svih natjecatelja gledatelji odlučiti tko ide u veliko finale. Ovaj put žiri ima nešto zahvalniju ulogu za razliku od prošle emisije kada su njihovi glasovi mogli spasiti jednog kandidata.  

Prva se na pozornicu popela Darija Ramljak s pjesmom legendarnog Olivera Dragojevića 'Nocturno'. Voditelji su joj odmah čestitali na još jednom sjajnom nastupu.

- Kakvo otvaranje. Nadam se da je originalni pjevač negdje to čuo - rekla je Vanna, Darijina mentorica 

Foto: HRT

Odmah nakon Darije na pozornicu je stigao Filip Rudan. Pozitivne komentare 'zaradio' je nakon što je otpjevao hit Harry Stylesa 'Sign of The Times'. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM: 

- Ne znam što da kažem. Imao je sve - kratko je rekla ponosna mentorica Vanna. 

Foto: HRT

I Darija i Filip dobili su velik broj glasova, a nijanse su odlučivale o 'pobjedniku'. Ipak, gledatelji su odlučili da će u finalu svoj talent pokazati Filip Rudan. 

- Ja vam samo mogu obećati da će se Darija još slušati - rekla je Vanna. Nakon što je jedina dama u žiriju dobila svog finalista, vrijeme je za kandidate Davora Gopca. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DAVOROM GOBCEM:

'Led je probila' Dora Juričić s pjesmom 'The Middle'. 

- Dora je uvijek u teškim situacijama odlična. Imala je nekoliko teških situacija...- rekao je Davor. 

Foto: HRT

Idući se na pozornicu popeo Vinko Ćemeraš, mladić iz Čapljine koji je svojim nastupom na audiciji 'okrenuo' četiri mentorske stolce. Legendarnom pjesmom 'Nothing Compares 2U' 'zaradio' je pohvale. 

- Što da kažem. Vinko je jedan stabilni spol. Kao i uvijek - bravo - rekao je kratko Gobac. 

Foto: HRT

Gledatelji su odlučili kako u finalu iz tima 'Gobac' žele gledati Vinka Ćemeraša. 

- Tvoja karijera tek počinje, a ovo što leti po zraku to su dolari - rekao je Davor nakon što je Dora ispala iz natjecanja. 

Foto: HRT

Na pozornicu je stigao i najmlađi natjecatelj, 19-godišnji Zagrepčanin Jakob Grubišak. 

- To su te nove generacije. Je li čuješ kako pjevaju. Zadovoljan? To je preslaba riječ. Bravo Jakobe - rekao je mentor Ivan Dečak. 

Foto: HRT

Odmah nakon Jakoba, svoje vokalne sposobnosti pokazala je i Bernarda Bobovečki s pjesmom 'Jolene'. . 

- Imali smo jako malo vremena. Razvalila je ovu pjesmu i samo mogu reći fenomenalno - rekao je Ivan. Svoje mjesto u finalu izborila je Bernarda. 

- Jakob je mlad, ali se od njega može puno naučiti. On je super lik i napravit će nešto i nakon showa - rekao je njegov mentor. 

Foto: HRT

Na red je stigao i tim Massimo. Prva iz njegovog tima nastupila je mlada Splićanka Adriana Vidović s Oliverovom pjesmom 'Stine', a nakon nastupa osvojila je gromoglasni pljesak publike. 

Foto: HRT

Na red je stigla i još jedna Dalmatinka, Albina Grčić.

- Ona me svaki put odnese u neki drugi svijet. Teško mi je što će neka djevojka ispasti - rekao je Massimo. Iako je borba bila teška, gledatelji su odlučili. Posljednja finalistica treće sezone showa 'The Voice' je Albina. 

- Pomoći ću Adriani koliko bude potrebno - rekao je Massimo. 

Foto: HRT

#zajedno24sata
Naši partneri pišu
Message