Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
26 komentara

Dario iz 'Večere za 5' krezub šokirao gledatelje pa objasnio

Kontaktirali smo Darija da vidimo kako je zaista ostao bez zuba, a on nam je objasnio situaciju. Zub ipak nije otpao već ga je Oreški precrtao olovkom, kako bi nasmijao gledatelje...

Foto: RTL
26 komentara

Jedan od zvjezdanih pomagača u sinoćnjoj epizodi kviza '10 pitanja' bio je Dario Oreški (20), zvijezda emisije 'Večera za 5 na selu'. Pomagao je Liviji i Paolu iz Koprivnice, a gledatelje je iznenadio svojim izgledom. Pred kamerama se pojavio, kako se činilo na prvi pogled, bez prednjeg zuba. 

- Pojeo sam onu neku roladu domaću, bio šećer i vidi, otpao mi je zub - rekao je Dario, prisjećajući se svog sudjelovanja u 'Večeri za 5 na selu'. Voditeljica Antonija Blaće (40) poručila mu je da zubari rade otkako su popustile mjere. 

Foto: RTL

Kontaktirali smo Darija da vidimo kako je zaista ostao bez zuba, a on nam je objasnio situaciju. Zub ipak nije otpao već ga je Oreški precrtao olovkom, kako bi nasmijao gledatelje. 

- Želio sam da izgleda kao da sam ga izgubio zbog posljednje 'Večere za 5'. Ja sam showman - rekao nam je Dario. 

Foto: RTL

Podsjetimo se Darijina sudjelovanja u kulinarskoj emisiji. Dario je protestirao kad je pronašao dlaku u predjelu a posljednjoj večeri koju je pripremila Ivanka Job, a potom je prolio piće. Ivanka i njezina kći Vlatka zaključile su da Dario provocira i rasplakale su se. Sve je to rezultat toga što su Ivanka i njezina kći Vlatka lagale da su u rodu, što je izazvalo nezadovoljstvo gledatelja i kandidata. 

Foto: RTL

Dario je nakon svog ponašanja u showu dobio poruke podrške, ali i prijetnje.

- Pretjerao sam na večeri i žao mi je zbog toga. Napadaju me da sam nekulturan, a veću nekulturu pokazuju svi koji me vrijeđaju zbog večere. Ispričavam se svima, a Vlatka zna da sam se njezinoj majci ispričao još iste te večeri. Vrijeme se ne može vratiti, više se ne bih spuštao na taj nivo, ali sad je gotovo. Te večeri sam pukao. Trebao sam prešutjeti, ne bojkotirati večeru i otići doma u miru - rekao je Dario nakon emitiranja te epizode.

Foto: RTL

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Naši partneri pišu
Message