Obavijesti

Show

Komentari 517

VIDEO Angelina progovorila na hrvatskom: Dobro večer, hvala

VIDEO Angelina progovorila na hrvatskom: Dobro večer, hvala
72

Glumica se oduševila Zagrebom. Spomenula je i kako su joj se djeca ljutila jer ih nije vodila sa sobom. Hrvatsku je napustila odmah nakon početka projekcije filma

VIDEO

19.55 - Angelinin avion je poletio s Plesa i zaputio se prema Marseilleu

19.38 - Holivudska zvijezda automobilom je došla u Zračnu luku Zagreb

19.20 - Angelina se nakon početka projekcije filma zaputila prema Plesu

19.15 - Mikrofon je dobila Angelina i odmah potvrdila kako je njena obitelj već oduševljena ljepotama Hrvatske.

- Brad je već vidio fotografije Hrvatske koje mu je Rade pokazao i jako su mu se svidjele. Hvala ti Rade. Ti si bio prva osoba s kojom sam s ovih prostora pričala o ovom filmu i ti si osoba koja me najviše naučila o ovoj regiji. Ovaj film nije dokumentarac nego je umjetničko djelo i nadam se da ćete ga kao takvog i gledati. Isto tako nadam se i da ćete prepoznati talent glumaca koji su se izdigli iznad nacionalnih razlika na ovom prostoru. Nadam se da ćete i kroz tu prizmu gledati film. Ovaj film nije lako gledati. Dosta je težak i znam da je i Hrvatska imala svoju borbu u Domovinskom ratu te da vam neće biti lako gledati. Nadam se da ćete ga ipak prihvatiti da će vam se jako svidjeti - rekla je na engleskom, a onda je progovorila i na hrvatskom jeziku.

- Dobro večer. Hvala - rekla je na kraju. Angelina je dobila i cvijeće, a tada je zajedno sa cijelom ekipom napustila pozornicu prije projekcije filma.

19.11 - Prvi se publici obratio Rade.

- Draga Angelina dobrodošla ovdje u Hrvatsku, ovdje u Zagreb. Nemaš ti puno vremena za upoznati pravu poeziju ovoga grada. Ja ti mogu reći da je Zagreb jako filmski grad. Imao je i ima fantastičan dokumentarni film. Imao je najbriljantniji crtani film, koji je osvajao Oscare. Zagreb ima i oskarovca Branka Lustiga. Želim reći da smo sretni što si večeras ti kao najveća zvijezda svjetskog filma ovdje u našem gradu. Mi smo ovdje s tobom. Tvoji prijatelji, na putu promocije tvoga filma preko mnogih gradova i sada Zagreba, i jako smo sretni što smo u tvome filmu i mislim da si napravila sjajan film koji je dio tvoje posebne misije i na tome ti zahvaljujemo i zato bi volio da mi jednog dana dođeš u Istru da mi budeš susjeda - rekao je Šerbedžija, koji je svojim posljednjim komentarom nasmijao publiku u dvorani.

19.10 - Angelina i Rade Šerbedžija zajedno došli u kinodvoranu u kojoj će biti hrvatska premijera filma 'U zemlji krvi i meda'. Dočekani su pljeskom, a mnogi su i ustali kako bi pozdravili holivudsku zvijezdu. Paru se na pozornici pridružio i ostatak glumačke ekipe koja je radila na filmu.

18.58 - Milan Bandić se zeznuo, rekao je u razgovoru za RTL da mu je najdraži Angelinin film upravo ovaj 'U zemlji krvi i mesa' iako se film zove 'U zemlji krvi i meda'

18.33 - Zana Marjanović za HTV se dotaknula i mnogih kritičara filma.

- Uglavnom film kritiziraju oni koji film nisu gledali. Nadam se da će svaki čovjek pogledati film i onda sam donijeti svoj sud o njemu - rekla je.

18.21 - Angelina je za RTL rekla da su neka od njene djece već bila u Hrvatskoj te da su se naljutili što ih nije i ovaj put povela sa sobom.

17.56 - Rade Šerbedžija posebno je sretan što je jedna velika holivudska zvijezda došla u Zagreb

- Sjajno je ovdje. Ja sam jako sretan što nam je Angelina došla. Zagreb je filmski grad i vjerujem da je Angelinin dolazak još jedan od pokušaja da opet dovedemo film ovdje. Možda ovako opet privučemo pozornost filmske industrije na nas i da ćemo od toga svi imati koristi - rekao je Rade i dodao da je Jolie prekrasna i briljantna osoba.

Za RTL  je rekao i kako se trudi da Angie opet dođe u teatar Ulysses na Brijune.

- Zaljubila se u naš otok i teatar i želi nam pomoći da od toga napravimo internacionalni teatar - rekao je.

17.52 - Goran Kostić, glavni glumac u filmu oduševio se zagrebačkom premijerom.

- Prekrasno je ovdje. Od Zagreba nisam ništa manje ni očekivao. Tematika filma bliska je i Hrvatima pa se nadam da će ljudi prihvatiti film na pozitivan način - rekao je.

17.49 - Zana Marjanović, glavna glumica u Angelininom filmu 'U zemlji krvi i meda', također je bila na crvenom tepihu. Rekla je da se oduševila Arena Centrom. 

17.41 - Dok je fanovi fotografiraju i bore se za što bolju poziciju da vide holivudsku zvijezdu, Jolie oduševljenim obožavateljima dijeli autograme i pozdravlja se s njima

17.40 - Nakon što su je vidjeli obožavatelji su počeli skandirati 'Angie, Angie...'

17.39 - Angelina se na crvenom tepihu pojavila u dugoj narančastoj haljini. Odmah pri dolasku pozdravila se s malenom djevojčicom u invalidskim kolicima.

- Uzbuđena sam što sam ovdje jer i Hrvatska ima svoju povijest s borbom za neovisnost. Jako sam sretna što sam opet tu i nadam se doći opet. Oduševljena sam što sam ovdje večeras. Djeca su bila na svjetskoj turneji s nama i iscrpljena su pa je Brad ostao s njima kod kuće - rekla je Angelina.

17.38 - Prolomio se veliki vrisak među obožavateljima. Na crvenom tepihu pojavila se Angelina Jolie! 

17.27 - Đurđa Adlešič, među ostalima, bila je na sastanku s Angelinom Jolie. Razgovarali su o problemu mina te pričali i o regionalnoj akciji 'Hrvatska i BiH bez mina'.

- Ne volim komentirati žene, ali Angelina je stvarno prelijepa i sviđa mi se energičnost koja se skriva u toj krhkoj osobi i toplina s kojom priča o teškim temema - rekla je Đurđa Adlešič.

17.22 - Robert Kovač i supruga Anica također su u Arena Centru

- Lijepo je vidjeti ovoliko glamura u Zagrebu. Možda za par godina vidimo i dodjelu Oscara ovdje - rekao je u šali i dodao da mu je Angelina super glumica, ali da mu nije najdraža.

Robertova supruga Anica priznala je da je možda i previše razmišljala što će obući za crveni tepih na kojem će biti i holivudska zvijezda.

- Pazila sam da ne obujem previsoke pete kako ne bih zasjenila Angelinu. Ipak je ona ovdje najvažnija večeras - rekla je Anica Kovač.

17.21 - Na crvenom tepihu pojavili su se Branko Đurić i Rade Šerbedžija te dali nekoliko autograma i krenuli davati intervjue

16.52 - Među poznatima koji su se pojavili u Arena Centru su Branka Krstulović, Milana Vlaović i Leon Lučev, koji je došao sa sinom Ivanom

16.30 - Prema posljednjim neslužbenim informacijama Jolie će se na crvenom tepihu u Arena Centru pojaviti u 17.00 ili 17.15

16.20 - Oko 200-tinjak obožavatelja okupilo se na trećem katu Arena Centra i nestrpljivo očekuju dolazak holivudske zvijezde. Mnogi sa sobom imaju Angelinine slike te se nadaju dobiti glumičin autogram. Velika je gužva

14.32 - Glumičin Audi je u Arena Centar ušao na stražnji ulaz zajedno s cijelom pratnjom

14.05 - Ukrcala se u srebrni Audi i u pratnji dva policijska i četiri crna automobila krenula prema Arena Centru. S aerodroma su izašli na službeni prolaz B

Bila je odjevena u crne hlače i svijetli kaput. U ruci je nosila veliku smeđu torbu dok je na licu imala sunčane naočale

13.58 - Angelina Jolie (36) sletjela je privatnim avionom na zagrebački aerodrom Pleso. Dok se u Sarajevu pojavila u pratnji Brada Pitta, glumica je na zagrebačku premijeru svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' stigla sama

Angelina Jolie će se u Arena Centru fotografirati s fanovima. Ukoliko budete jedni od sretnika koji će pozirati s holivudskom zvijezdom pošaljite nam fotografije!
Fotografije šaljite na 099/ 2242-424 ili na reporter@24sata.hr

Premijera i domjenak bit će u Arena Centru

Svečana premijera filma bit će u Cinestaru Arena IMAX u trgovačkom centru Arena Centar na zagrebačkom Laništu. Glumica će uz pratnju glumačke ekipe filma prošetati  60 metara dugačkim crvenim tepihom prije projekcije filma u dvorani u kojoj se nalazi nešto manje od 500 mjesta

Domaćini svečanog domjenka za više od 700 uzvanika u kinu bit će HUP Zagreb d.d. i hotel Westin. Na domjenku će probrane delicije iz svih dijelova Hrvatske poslužiti gastronomski stručnjaci HUP-a Zagreb pod vodstvom šefa kuhinje hotela The Westin. Želja im je da kroz posebno pripremljen jelovnik i probrana vina požele dobrodošlicu gošći.

Nije poznato čija se imena nalaze na listi uzvanika za premijeru, no svoj dolazak s pozivnicom, kako piše Slobodna Dalmacija, potvrdila je splitska glumica Nataša Janjić. Ona je otkrila da ju je na premijeru pozvala glumica Vanesa Glođo koja glumi u filmu. 

Neće prenoćiti u Zagrebu, nakon premijere odlazi u Marseille

PR menadžerica Blitza Ivona Lušić pozvala je sve obožavatelje koji žele prisustvovati događaju da dođu u 16 sati u Cinestar Arena gdje će biti određene pozicije za obožavatelje.

Glumica će se zagrebačkoj publici pokloniti s glumcima iz filma, Zanom Marjanović, Radom Šerbedžijom, Goranom Kostićem, Vanesom Glođo, Brankom Đurićem i drugima.

Neće prenoćiti u Zagrebu. Na crvenom tepihu trebala bi se pojaviti nakon 17 sati. Svečanost će trajati do 19.15 sati, a glumica neće biti na cijeloj projekciji filma. Nakon premijere odlazi u francuski Marseille gdje su Brad i njihova djeca.

U Sarajevu je izazvala ovacije publike i zaplakala

Jolie je u Sarajevu izazvala ovacije publike nakon što je okupljene u Olimpijskoj dvorani Zetra pozdravila na njihovom materinjem jeziku. Nakon projekcije filma poklonila se publici i zaplakala.

- Sretna sam što sam ovdje. Volim Bosnu, volim vas. Hvala vam - poručila je glumica prije projekcije filma.

Od ukupno 6682 prodanih ulaznica glumica je sama kupila njih 2500 i podijelila ih članovima humanitarnih udruga i žrtvama rata koje je upoznala tijekom snimanja filma.

- Jednostavno sam osjetila da mi je ova tema bitna, a ako će to biti i jedino što ću režirati, bit ću zadovoljna.Radila sam s nevjerojatnim glumcima, koji su bili jako predani. Za njih je bilo vrlo bolno ponovno prolaziti period rata. Zaljubljena sam u ovaj dio svijeta jer sada znam ove ljude. A kada znate ljude, onda poznajete i njihovu zemlju - istaknula je tada Jolie i dodala da joj je bilo najteže uspostaviti ravnotežu u filmu jer su svi glumci s različitih strana koje su u sukobu.

Nakon premijere u Sarajevu, Brad i Angie odletjeli su u Pariz gdje su promovirali film.

Ovo je Angelinin drugi posjet Hrvatskoj

U kolovozu prošle godine na poziv prijatelja Rade Šerbedžije, koji glumi u njezinom redateljskom prvijencu, stigla je na Male Brijune i uživala u Shakespeareovoj drami 'Kralj Lear' njegovog teatra Ulysses. Došla je u pratnji sinova Madoxxa (9) i Paxa (7), a nakon predstave s glumcima se zabavljala do jutra i uživala u specijalitetima.

Prije početka predstave susrela se s predsjednikom Ivom Josipovićem i njegovom suprugom Tatjanom.

- S predsjednikom sam razgovarala o umjetnosti, o vašoj prekrasnoj zemlji te o razminiravanju koje je još uvijek veliki problem. Imam iskustva s tim. U našoj kući u Kambodži našli smo 48 nagaznih mina - izjavila je Jolie čiji je sin Maddox posvojen u toj državi te dodala da Brijune 2012. godine planira posjetiti s obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 517
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...