Obavijesti

Show

Daughter 10. kolovoza u Močvari

Daughter 10. kolovoza u Močvari
1

VIDEO

Britanski indie folk band Daughter premijerno će nastupiti u Hrvatskoj, u ponedjeljak 10. kolovoza u zagrebačkom klubu Močvara.

 

Trio Daughter grupa je u kojoj su se kreativno pronašli Elena Tonra i Igor Haefeli koji su bili i par baš u vrijeme stvaranja pjesama za prva tri EP izdanja te debut “If You Leave” objavljen za kultni britanski label 4AD. Album je uhvatio fantastične kritike indie medija i bendu osigurao turneje s izvođačima poput The National. Tri godine kasnije, u siječnju 2016. objavljen je nasljednik, “Not To Disspear”, a već sljedeće sezone instrumentalni soundtrack za video igru “Life Is Strange: Before The Storm”. Taj neobičan angažman se zapravo slaže s gotovo redovitom praksom korištenja glazbe grupe Daughter u popularnoj kulturi, ponajviše u serijama. Čuti ih se može u izuzetno gledanim naslovima poput “Altered Carbon”, “Teen Wolf” I “Grey’s Anatomy”.

Bend je za 2020. najavio novo studijsko izdanje koje će promovirati na europskim festivalima I svega nekoliko klupskih nastupa, poput najavljenog u Močvari 10. kolovoza.

Ulaznice
Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 20. veljače po early bird cijeni od 100 kn. Ta cijena je na snazi do 22. ožujka, dok će od 23. ožujka do 9. kolovoza za ulaz trebati izdvojiti 120 kn, a na sam dan koncerta 150 kn.
Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac