Obavijesti

Show

Komentari 53

Davis vs. Crawford: Tukle su se i vrijeđale čak i na snimanju

Davis vs. Crawford: Tukle su se i vrijeđale čak i na snimanju
5

Snima se serija o holivudskim divama koje su se do smrti fanatično mrzile. Osim po glumi i svađi s Davis, Crawford je poznata i po tome što su je sva djeca optuživala za zlostavljanje, nebrigu i nemar

VIDEO

Otimale su si Oscare i muškarce, podmetale si skandale, a na kraju, da bi spasile karijere, bile su prisiljene zajedno surađivati.
U osam nastavaka serija 'Feud' redatelja Ryana Murphyja dočarat će neponovljivu svađu zlatnog doba Hollywooda.

Bette Davis se na setu filma 'Dangerous' 1935. godine zaljubila u kolegu Franchota Tonea. Kad je to saznala četiri godine starija Joan Crawford, Tonea je pozvala u svoju vilu, dočekala ga gola i uskoro su bili zaručeni. Brak se raspao 1938., kad je Davis, na Crawfordin užas, dobila Oscara za 'Jezebel'. Osvetila se Davis tako što je prihvatila ulogu u filmu 'Mildred Pierce', koju je Bette Davis odbila, te je s njom 'pokupila' Oskara.

Jessica Lange to Receive Santa Barbara Film Festival

Jessica Lange utjelovit će Joan Crawford

- Ta Crawford je plitka, neškolovana lutka koja ima obrve kao dvije afričke gusjenice. Kao da to nije dovoljno, spavala je sa svim muškarcima iz studija MGM, osim sa psom Lassiejem - rekla je Davis o Crawford. Neprijateljstvo je kulminiralo nakon što su obje potpisale za istu produkcijsku kuću - MGM.

- Jadna Bette, izgleda kao netko tko nije proživio sretan dan niti noć u životu - rekla je Joan.

Prvi su put surađivale na horor filmu 'Što se dogodilo s Baby Jane' 1962. godine, koji je trebao oživjeti njihove posrnule karijere. Na zgodama sa snimanja temelji se serija 'Feud'.

2016 Cannes Film Festival

Susan Sarandon glumit će Bette Davis

- Najdraža uspomena s Joan je ona kad sam je imala priliku gurnuti niz stepenice na filmu - rekla je Davis. Joan je pak džepove napunila kamenjem kako bi Davis bilo što teže vući je po podu, a za tučnjave im nisu bili potrebni dubleri. Film je bio hit, ali glumice su se mrzile do smrti.

- Zašto uvijek glumim kučke? Pa zato što nisam kučka. Možda zato Crawford uvijek glumi dame - rekla je Davis koja je za ulogu u 'Baby Jane' dobila nominaciju za Oscara, što je izludjelo ljubomornu Crawford. U seriji će Bette Davis glumiti Susan Sarandon, a Joan Crawford Jessica Lange. Catherine Zeta Jones je Olivia de Havilland.

 

72nd Annual Golden Globe Awards

Catherine Zeta-Jones u seriji će biti Olivia de Havilland

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija