Obavijesti

Show

Komentari 4

Demi je 'nabacila' nekoliko kila: Fanovi je napali zbog debljine...

Demi je 'nabacila' nekoliko kila: Fanovi je napali zbog debljine...
8

Demi se na negativne komentare nije obazirala pa su u fokus došli oni dobri. U prošlosti se borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je završila u bolnici zbog predoziranja...

VIDEO

Pjevačica Demi Lovato (27) unazad dvije godine bori se s viškom kilograma. Na rehabilitaciji se udebljala i primala je razne neugodne komentare na račun svoje težine. Potom se bavila borilačkim sportovima kako bi dotjerala liniju, a sad, kad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, pratitelji su je ponovno 'popljuvali'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Demi Lovato trenira

Pokretanje videa...

00:18

Iako na spomenutoj fotografiji Demi ima jednodijelni kupaći kostim, mnogi su unatoč tome primijetili kako se udebljala. Pisali su joj razne komentare vezane za liniju, spominjući kako joj je ruka deblja i podbradak veći nego prije.

Ipak, Demi se na negativne komentare nije obazirala pa su u fokus došli oni dobri. Plus size manekenka Ashley Graham (32) samo je jedna od onih koji su komentirali kako 'gori'. 

Pjevačica se u prošlosti borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je sama sebi nanosila ozljede, a završila je u bolnici zbog predoziranja.

- Kad sam imala 12 godina, u školi je bila raspisana i peticija koja me trebala potaknuti da se ubijem. Nazivali su me ružnim riječima i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, ali sam ipak sve uzimala k srcu. Mislila sam da nemam prijatelje baš zato što sam debela - rekla je jednom prilikom za američke medije.

Ipak, nakon odvikavanja je pokazala da je jača od 'dežurnih komentatora' na društvenim mrežama. Objavila je neobrađenu fotografiju sebe u bikiniju i pokazala pratiteljima celulit. 

- Znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je Demi u opis fotografije. Dodala je kako kako je ponosna što posjeduje tijelo koje je puno toga prošlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao