Show

Komentari 18

Denis Latin otkrio napredak na novoj terapiji: Sad se osjećam najsnažnije u zadnjih 20 godina

Denis Latin otkrio napredak na novoj terapiji: Sad se osjećam najsnažnije u zadnjih 20 godina

Otvoreno je na svome Facebook profilu govorio o svojoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Objavio je kako mu je nakon nove pokusne terapije

Nakon što je nedavno na svom Facebook profilu podijelio na koji se način sad bori protiv Chronove bolesti, novinar i urednik Denis Latin (54) objavio je kako se osjeća nakon liječenja.

- Energetski danas se osjećam najsnažnije u zadnjih dvadeset godina. Imam osjećaj da bi mogao premještati Biokovo, Velebit, Dinaru i Učku. To je sinergijski učinak hemoterapije kod koje se krv čisti UV zrakama i dvije doze glutationa koje sam jučer dobio kod dr. Dinko Kaliterna. Svaka čast medicini - napisao je Latin na Facebooku.

Voditelj HRT-ove emisije 'Latinica' počeo s novom terapijom koja se već neko vrijeme provodi u svijetu, a kod nas je još pokusna.

- Tek smo krenuli s infuzijama, ali već osjećam da mi je bolje. Za dva tjedna bih trebao dobiti i matične stanice - napisao je prošli tjedan.

Podsjetimo, Latin je otvoreno je na svome Facebook profilu govorio o svojoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Kako je tada objasnio, bolest je neizlječiva, a godinama proživljava brojne hospitalizacije, pretrage, a ponekad i operativne zahvate, a sada kaže da je napokon dobio terapiju koja mu je pomogla.

- Danas sam primio treću infuziju kod dr. Dinko Kaliterne. Samo tjedan dana nakon početka primanja terapije čiji je cilj olakšavanje problema kod Chronove bolesti rezultati su fascinantni: koža se potpuno promijenila, a energija se vratila na razine kakve sam imao prije dvadeset godina. Budim se u dva ujutro i stalno mislim kako bi baš u to vrijeme trebao ići nešto raditi. Ustajem u pet ujutro, zaspim u dva iza ponoći. Čudo neviđeno. A tek smo na početku - objavio je tada Latin.

Najčitaniji članci