Show

Komentari 0

Deset ljetnih blockbustera koje jednostavno morate pogledati

Deset ljetnih blockbustera koje jednostavno morate pogledati

Dok neki tijekom ljeta razmišljaju samo o uranjanju u more ili prženju na 40 celzijusa, pravi filmofili svim svojim srcem i tijelom iščekuju dolazak najvećih filmskih hitova u kina

Osim brčkanja u moru, ljeto je i idealno vrijeme za obilaženje kina jer holivudska mašina nikada ne ide na godišnji. Tako vam donosimo najveće filmske blockbustere koje ove sezone jednostavno morate pogledati i datume njihovog dolaska u kina.

1) 'Zvjezdane staze S one strane' - 22. srpanj

Novi film iz franšize 'Zvjezdanih staza' izgleda kao jedna od najsigurnijih oklada ovog ljeta, samo je šteta što je njegov izlazak zasjenila tragična smrt jednog od glavnih glumaca, mladog Antona Yelchina.

2) 'Jason Bourne' - 29. srpanj

Nakon mlako prihvaćenog četvrtog dijela, peti film o Jasonu Bourneu vraća omiljenog nam Matta Damona u ulozi najubojitijeg čovjeka s lošim pamćenjem na svijetu u nadi da će vratiti i dobru volju publike. Osim njega, producenti su ovoga puta uspjeli pridobiti i sjajnog režisera Paula Greengrassa koji je do sada potpisao izvrsni drugi i treći nastavak, 'Bourneova nadmoć' te 'Bourneov ultimatum'. Sve u svemu, nadamo se još jednom fantastičnom trileru.

3) 'Ledeno doba: Veliki udar' - 14. srpanj

Malo je reći da od petog nastavka jedne od najpopularnijih animiranih franšiza na planeti očekujemo mnogo, a s obzirom na dosadašnje foršpane, vjerujemo kako su ta očekivanja posve opravdana.

4) 'Istjerivači duhova' - 28. srpanj

Odmah napominjemo kako je ovo daleko najkontroverzniji film na ovom popisu. Da, pokazani foršpani baš nisu oduševili fanove originalne franšize, no mi, vječni optimisti kakvi jesmo, se i dalje nadamo najboljem.

Ostatak ovog filmofilskog popisa pročitajte na IGN Adriji!

Najčitaniji članci