Obavijesti

Show

Komentari 0

Dianin kontroverzni intervju bit će u središtu nove sezone serije 'Kruna', William ga želi izbaciti

Dianin kontroverzni intervju bit će u središtu nove sezone serije 'Kruna', William ga želi izbaciti

BBC se ispričao kraljevskoj obitelji. Ispričao se i Bashir, rekavši da je lažiranje dokumenata bio "glupo potez"" i da zbog njega "duboko žali", ali i dalje smatra da on "nije utjecao na osobnu odluku princeze o sudjelovanju u intervjuu"

VIDEO

U središtu pete sezone nagrađivane Netflixove serije "Kruna" bit će bombastičan intervju princeze Diane iz 1995. godine, pišu britanski mediji. Intervju koji je vodio tadašnji novinar BBC-ja Martin Bashir izazvao je golemu medijsku pozornost diljem svijeta jer je Princeza od Walesa otvoreno govorila o svom braku i izrekla glasovitu rečenicu: "Bilo nas je troje u braku pa je pomalo bila gužva". Neovisni istražitelj, bivši sudac vrhovnog suda Lord Dyson ove je godine u izvješću zaključio da se Bashir intervjua domogao na prijevaru. Falsificirao je bankovna izvješća i pokazao ih Dianinom bratu Earlu Spenceru kako bi mu omogućio pristup Princezi od Walesa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tabloid The Sun, pozivajući se na izvore bliske autorima serije, piše da su scenaristi Dianin intervju izabrali za ključan trenutak pete sezone. "Puno ulažu upravo u taj dio", piše Sun i dodaje da je "Kruna" u prethodne četiri sezone dokazala da se bavi temama koje bi u kraljevskoj obitelji najradije izbjegli. Prinčevi Willliam i Harry su, nakon objave Dysonova izvješća zatražili da se intervju više nikada ne prikazuje te su osudili poteze BBC-ja. 

VIDEO Princezu Dianu prikazali kako masturbira: 'Princ William i Harry će biti ljuti zbog ovoga'
VIDEO Princezu Dianu prikazali kako masturbira: 'Princ William i Harry će biti ljuti zbog ovoga'

- Neopisivu tugu izaziva i spoznaja da je BBC značajno pridonio njezinim strahovima, paranoji i izolaciji koje pamtim iz zadnjih godina što smo ih proveli zajedno - poručio je William, Dianin stariji sin. 

BBC se ispričao kraljevskoj obitelji. Ispričao se i Bashir, rekavši da je lažiranje dokumenata bio "glupo potez"" i da zbog njega "duboko žali", ali i dalje smatra da on "nije utjecao na osobnu odluku princeze o sudjelovanju u intervjuu".

LMKMEDIA_THE_CROWN-SEASON_4-SERIES-LMK106-52

U petoj sezoni princa Charlesa i Dianu portetirat će novi glumci, Dominic West i Elizabeth Debicki. Posao im neće biti lagan jer su njihovi prethodnici Josh O'Connor i Emma Corrin oboje dobili Zlatni globus za te uloge. Kraljicu i princa Philipa također će u dvjema završnim sezonama igrati novi glumci. Britanske glumačke legende Imelda Staunton i Jonathan Pryce preuzimaju uloge iz ruku Olivije Colman i Tobiasa Menziesa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin