Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Dida Toni: 'Supruga mi luduje jer me stalno ljube druge žene'

Toni voli sve što vole mladi pa se obožava razbacati na glazbi. Sluša on i narodnjake, no ipak su mu najdraže dalmatinske pjesme. Redovito gleda hrvatske realityje, a moda je neizostavan dio njegova života

Foto: PIXSELL
72 komentara

Nemam pojma tko je Kristina Mandarina, nisam pročitao ništa o njoj, pa nemam ja vremena za to, priznao nam je najpopularniji hrvatski umirovljenik Taljat Selmani (82), poznatiji i kao Toni.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Pa kako će imati vremena kad se od pustih obveza nije stigao ni 'brčkati' ovo ljeto. Bez obzira na pretrpan raspored, i dalje trenira svaki dan po nekoliko sati, a kaže da je s vježbama počeo kao dječak. Fanovi ga stalno zaustavljaju na ulici, što mu itekako laska.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedan čovjek me vidio na cesti pa je trčao za mnom kako bismo se fotografirali. Rekao mi je: ‘Ovo mi je najsretniji dan u životu’. To mi je baš uljepšalo dan - priča Toni, za kojim trče i žene.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Brojne dame ga redovito opsjedaju, i starije i mlađe, a neke ga i poljube. To se, naravno, ne sviđa supruzi Nazliji (72).

- Jako je ljubomorna, stalno me ispituje: ‘Tko ti je ova, tko ti je ona?’. Pa nijedna žena ne voli da joj svatko grli muža - rekao je i dodao kako nema potrebu gledati druge žene jer je njegova supruga 'melem za dušu'.

Foto: Screenshot/FACE TV

- Svi misle da mi je kći - ponosno je rekao i otkrio tajnu braka koji traje čak 55 godina.

- Brak toliko može opstati jedino ako muž sluša ženu - priznaje kroz smijeh.

'ATRAKTIVNA TURKINJA' Dida Toni pokazao ženu: 'Kad nas vide, svi misle da mi je kći'

Toni voli sve što vole mladi pa se obožava 'razbacati' na glazbu. Sluša i narodnjake, no ipak su mu najdraže dalmatinske pjesme. Redovito gleda hrvatske realityje, a moda je neizostavan dio njegova života.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

- Odijelo čini čovjeka, pa ne možeš stalno šetati u istoj odjeći - rekao je Toni, koji se ranije prošetao modnom pistom i pokazao koliko mu dobro stoje odijela. Za kraj je priznao kako se nimalo ne boji smrti.

- Pa svi ćemo umrijeti - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message