Obavijesti

Show

Komentari 27

Dikan Radeljak: Drago mi je što je Vlatka uz mene...

Dikan Radeljak: Drago mi je što je Vlatka uz mene...
7

J. Radeljak požalio se kako svi misle da je običan lopov, a on inzistira da samo želi pomoći. Tvrdi da je Aksel htio zaštiti svoju imovinu od uličara

VIDEO

Ovih dana prozvani smo grabežljivcima koji žele tuđe bogatstvo. Aksel Petković koji je preminuo u početkom mjeseca od raka prostate zamolio me da sastavim oporuku, kaže odvjetnik Dragan Suša, koji je zajedno s Josipom Radeljakom i dubrovačkim javnim bilježnikom Nikšom Viđenom naslijedio Akselovu imovinu vrijednu 15 milijuna kuna. Dodaje kako ga je preminuli Dubrovčanin zamolio da se nasljedstvom osigura Akselova psihički bolesna sestra Vanda. Njih trojica Vandi moraju osigurati lijep život, stan, dvije prosječne hrvatske plaće, lijekove i potrebnu medicinsku brigu.
Od novca što im ostane nakon Vandine smrti trojici nasljednika pripada 10 posto, a od ostalih 90 posto moraju osnovati Zakladu Aksel Petković sa sjedištem u Dubrovniku, kupiti dionice i stipendirati darovite dubrovačke studente.
Oporuku nije potpisao Aksel jer je bio nemoćan, već je to, 20-ak dana prije njegove smrti, učinio odvjetnik Aleksandar Skočić u zagrebačkoj bolnici Rebro.
- O toj imovini smo Aksel i ja pričali unazad dvije godine. On je znao da će ju morati na nekoga prepisati. Pošto sam mu ja bio najbolji prijatelj, kuću u Dubrovniku je ostavio, između ostalog, i meni - kaže Dikan, dodajući da mu srce i duša još pate za prijateljem.
- Aksel nije imao obitelj, samo nas prijatelje. Želio je zaštititi imovinu od uličara. Nije mogao prepisati ništa na sestru Vandu jer se liječi već 30 godina - kaže Dikan. Tvrdi kako on nema nikakve koristi od imovine Aksela Petkovića.
- Mene tih deset posto ne zanima - ljutit je Dikan. Vlatka Pokos stala je u njegovu obranu govoreći da on nikad ne bi iskoristio Vandu. Iako Radeljak nije želio pričati o Pokos, nasmijao se i rekao da mu je drago što je stala uz njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija