Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
159 komentara

Dikanov sin Leo nema milosti: Vlatki ću uzeti i zadnju kunu

Leo Radeljak oglasio se nakon Vlatkine ekskluzivne ispovijesti za 24sata nakon što je Županijski sud odlučio da mu Pokos mora isplatiti 306.000 kuna

Foto: Tomislav Miletic, Jurica Galoic/ PIXSELL
159 komentara

Svi znaju da gospođa Pokos ima velik problem s trošenjem novca na skupu odjeću. Pretpostavljam da je na to potrošen veliki dio spornog novca, kao i na videospotove i pjesme koje nitko nije slušao ni kupovao, komentirao je Leo Radeljak (34).

Sin Josipa Radeljaka (73) oglasio se nakon Vlatkine ekskluzivne ispovijesti za 24sata nakon što je Županijski sud odlučio da mu Pokos mora isplatiti 306.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Leo smatra da su Vlatkine izjave 'nepovezane floskule osobe koja je izgubila spor na sudu'.

RADELJAK ŽELI OSVETU Vlatkin vapaj iz Kanade: Bivši suprug Dikan me želi uništiti

 

- Dok je imala ljubavnika, prodavača iz jedne trgovine za odjeću u Rimu, njezin moralni kompas mora da je bio trenutačno izvan funkcije. Međutim, sudeći po aktualnim izjavama, sad opet radi - rekao je Leo.

Umjetnicki paviljon poznati | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Leo tvrdi da je Vlatka sporni novac spiskala na skupu odjeću

Dikanov sin smatra da je drugostupanjski sud 'presudio u okvirima prava i zdravog razuma'.

- U međuvremenu je, nažalost, gospođa Pokos prodala sve što je imala i otišla živjeti u Kanadu. Postoje pravni načini putem kojih mogu naplatiti svoje potraživanje i namjeravam ih sve iskoristiti - kaže Leo. Tvrdi da je Vlatka imala spornu karticu samo za slučaj nužde, kao i da joj je Dikan davao dodatan novac za njezine potrebe.

alpeadria VLATKA U ŠOKU Radeljaku mora vratiti 306.000 kn za pilates, frizuru, izlete...

 

Vlatka nam je jučer rekla da je novac trošila na kućne potrepštine. Priznala je da je dio išao i na njezine potrebe, poput pilatesa, frizera i kozmetičarke. Izjavila je da je Leu čistila stančić u Ilici i brinula mu o odjeći.

- Ona je u tom stanu bila možda jednom u životu, a čistila ga nije sigurno. Taj je stan čistila ista žena koja je njima čistila i kuhala - rekao je Leo.

Naši partneri pišu
Message