Obavijesti

Show

Komentari 9

Dinamovcu i ženi stiže curica: 'U trudnoći sam dobila 13 kila'

Dinamovcu i ženi stiže curica: 'U trudnoći sam dobila 13 kila'
6

Moja pokojna majka dala nam je imena s početnim slovom A. Velika joj je želja bila da to s imenima očuvamo i da sestra nastavi niz. Tako će naša princeza dobiti ime Alexandra, rekla je Anita

VIDEO

Naša beba dolazi uskoro, napisao je na društvenim mrežama nogometaš i igrač Dinama Mario Musa (28). On i supruga Anita (28) sretnu vijest o prinovi podijelili su sa svojim pratiteljima. 

Instagram

- Nismo planirali trudnoću i došla nam je kao jedno veliko, ali najljepše životno iznenađenje. Kad sam saznala, u meni su se miješali i sreća i suze i nemir, a tako se osjećao i Mario, pune su mu oči emocija bile - otkrila je Anita u intervjuu za časopis Gloriju. Iako je uzbuđena zbog bebe, supruga Dinamovca priznala je da se u trudnoći susrela i s određenim poteškoćama. 

Instagram

- Smatra se da je trudnoća blaženo stanje koje ženi daruje onaj poseban sjaj, no sada iz iskustva mogu reći da donosi i neka teža razdoblja. Kod mene su to u počecima bile mučnine, a potom sam se borila i s nesanicom jer je beba bila jako aktivna. No, iako neispavana, nisam se zbog toga pretjerano uzrujavala, trudila sam se ostati pozitivna i obavljati sve dnevne obveze te sam se puno kretala. U prva tri mjeseca bila sam samoj sebi smiješna jer sam imala dvije velike trudničke želje: mineralnu vodu koju inače nisam konzumirala i sladoled koji mi se jeo svaki dan - rekla je Anita i priznala da je u trudnoći dobila 13 kilograma. 

Zvjezdani svatovi: Mario Musa vjenčao se s djevojkom Anitom
Zvjezdani svatovi: Mario Musa vjenčao se s djevojkom Anitom

- Nisam se pretjerano pazila, jela sam zdravo, ali i pokoji slatkiš i grickalice, no u primjerenim količinama. Ipak je u ovom trenutku najbitnija beba, tako da nisam bila opterećena kilažom. Kako su kilogrami došli, tako će i otići kada dođe vrijeme za to - rekla je Anita. Ona i Mario otkrili su i to da će postati roditelji djevojčice, a već su se dogovorili i oko imena. 

- Moja pokojna majka je mojim sestrama i meni dala imena s početnim slovom A (Andrea, Anita i Antonela). Velika joj je želja bila da to s imenima očuvamo i da sestra nastavi niz. Tako da je ona sinu dala ime Antonio, a naša će malena princeza dobiti ime Alexandra - rekla je uzbuđena trudnica koja će roditi u privatnom zagrebačkom rodilištu Poliklinike Podobnik. S njom će tijekom porođaja biti i njezin Mario koji je već sve dogovorio s trenerom.

Instagram

Mladi par vjenčao se u lipnju 2017. na zagrebačkom Jarunu, a među njihovih 150 uzvanika koji su doputovali, ne samo iz cijele Hrvatske, već i iz Izraela, Njemačke, Srbije i BiH, bilo je i mnogih domaćih poznatih lica. Na svadbu su tako došli nogometaši Andrej Kramarić (27) i Domagoj Antolić (28), televizijska voditeljica Tina Katanić (35) i srpska pjevačica Jana Todorović (44).

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael