Show

Komentari 8

Dino Jelusić će s Whitesnakeom nastupiti na zagrebačkoj Šalati!

Dino Jelusić će s Whitesnakeom nastupiti na zagrebačkoj Šalati!

David Coverdale povest će bend na svjetsku oproštajnu turneju u 2022. godini, a u Zagreb će tim povodom navratiti 2. srpnja. Kao gost na pozornici, popularnom bendu pridružit će se Steel Panther

Withesnake vraća se u Zagreb. Točno tri godine nakon rasprodanog koncerta obožavatelji benda moći će ponovo uživati u glazbenom spektaklu na stadionu Šalata, piše Dnevnik.hr

POGLEDAJTE VIDEO 

David Coverdale povest će bend na svjetsku oproštajnu turneju u 2022. godini, a u Zagreb će tim povodom navratiti 2. srpnja. Kao gost na pozornici, popularnom bendu pridružit će se Steel Panther

Ipak, neće sve biti isto kao prije tri godine. Velikom frontmanu Coverdaleu u 2022. godini na pozornici u Zagrebu pridružit će se i naš Dino Jelusić (29), novi član Whitesnake touring postave. 

jelusic

Podsjetimo, Dino Jelusić posljednjih je godina gradio zavidnu inozemnu karijeru, nastupao na velikim pozornicama i surađivao s renomiranim bendovima, a u srpnju ove godine je postao novi član legendarne britanske hard rock grupe Whitesnake i tako ostvario nevjerojatan uspjeh. Ovu fantastičnu vijest grupa je, nakon dogovora, objavila na službenim stranicama. 

- Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti - napisao je David Coverdale.

Naime, Dino je nedugo nakon objave o suradnji s Whitesnakeom u IN Magazinu prepričao prvi susret s Coverdaleom. 

- Obratio mi se, ovako je rekao: 'Well done, great job!' To je bilo to, ja nisam tip koji će se uvaljivati. I onda je došao poziv prije mjesec i pol, mislio sam da me netko maltretira i pranka. Na kraju je ispalo da se on stvarno sjetio mene, pročekirao me na YouTubeu - rekao je. 

Hrvatska - Azerbajdzan

Poziv da se pridruži bendu stigao je u dva sata u noći, a Dino je tek idući dan nakon razgovora s frontmanom Davidom shvatio što je uspio napraviti. 

- Čast mi je što je rekao da želi da budem zadnji član Whitesnakea, da budem taj magnificent seven - ispričao je tada Jelusić. 

Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, Coverdale je odabrao da otvore koncert u Zagrebu. 

Naime, oni su već trebali nastupiti ove godine u Tvornici Kulture, ali im je koncert odgođen za srpanj 2022. Umjesto solo koncerta sada će im se priključiti veliki Whitesnake sa svojim oproštajnim nastupom. 

Hrvatska - Azerbajdzan

Ulaznice su već u prodaji. Early bird cijena od 240 kuna vrijedit će do 31. prosinca, a od 1. siječnja popet će se na 260 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 290 kuna. 

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online - www.eventim.hr.

Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.

Najčitaniji članci