Obavijesti

Show

Komentari 58

Dino se htio ispričati Sanji, ona mu je odbrusila: Ne zanima me

Dino se htio ispričati Sanji, ona mu je odbrusila: Ne zanima me
1

Charlieja je oduševila snimka na kojoj mladi pjevač zadivljeno sjedi pokraj Doležal i stavio je na svoj Facebook profil. Dok je Dino hvalio Sheena, Sanja je rekla da je solidan glumac

VIDEO

Nakon što su snimili epizodu talk showa 'Sanja' 2004. godine, tada 12-godišnji Dino Jelusić (24) pokušao se ispričati voditeljici što joj je zavirivao u dekolte tijekom snimanja emisije, no Sanja Doležal (53) za to nije htjela ni čuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:17

- Uvrijedila se pa sam Sanju nakon emisije nazvao na kućni telefon, a ona mi je odbrusila: 'Ne zanima me, ajde bok' i poklopila mi je slušalicu - ispričao nam je Jelusić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:17

Jelusić se javio Charlieju

Charlie Sheen (51) na svom je Facebooku objavio videoklip na kojoj mladi Jelusić prije 13 godina zaviruje Sanji u dekolte. Napisao je 'Busted', što znači 'Uhvaćen'.

Glumčev je status komentirao i Dino: 'To bih bio ja'. Sheen je linkao i video naziva 'Mama uhvatila sina na djelu', a da nije niti znao kako je dječak bio glazbena zvijezda, a Sanja voditeljica talk showa. Sheenov status komentirala nam je i Sanja.

U.S. actor Charlie Sheen speaks during

- Čovjeka ne poznam. Kao glumac je solidan. Briljantan je u seriji 'Dva i pol muškarca'. Nisam pretjerano pratila njegov opus i ne mogu komentirati ljude koje ne poznajem. Ljudi svašta stavljaju na Facebook, a i Sheen je samo čovjek - zaključila je Sanja. Jelusića zabavlja videoklip koji je glumac podijelio sa svojih skoro šest milijuna pratitelja.

- On je za mene kralj. Obožavam 'Dva i pol muškarca'. U zadnjih deset godina Charlie je postao pravi švaler, zavodnik i muškarčina - rekao je mladi glazbenik. Dodao je da ga taj videoisječak prati kroz život. Kao student, ispričao nam je Jelusić, vidio je Sanju na ulici dok se vozio taksijem s prijateljima.

- Rekao sam: 'Mogao bih opet malo proviriti' na što je taksist umro od smijeha. I on je znao za moj nestašluk, a i Sheen ga je sad otkrio - rekao je mladi roker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina