Show

Komentari 44

Dita von Teese, sakrij se: Seksi Irma se skinula skroz do kraja

Dita von Teese, sakrij se: Seksi Irma se skinula skroz do kraja

NOVI PROJEKT Nakon pobjede na prvom domaćem twerk natjecanju Irma je snimila i erotičan video na kojem se pred našim kamerama skinula do kraja

San mi je raditi u striptiz klubu u Americi. Znam da je to posao koji bih ‘rasturila’. Ovo je moj prvi pravi korak u tom smjeru, rekla je plesačica i twerkašica Irma Vujić (20).

POGLEDAJTE IRMIN SEKSI STRIPTIZ:

U videu koji od danas možete pogledati na 24sata.hr go-go plesačica iz Križa kraj Ivanić Grada prvi put pokazuje sve svoje čari. Prvo se nježno izvijala u grudnjaku prepunom zakovica i vrućim hlačicama. Zatim polako skida hlače i ostaje u tangicama te demonstrira da njezina guza može twerkati i ležećki.

Irma poput profesionalki odbacuje grudnjak i otkriva grudi na kojima je bradavice prekrila ljepljivom trakom. Leđima okrenuta kameri riješit će se i tangica, a kad se okrene, rukom će pokriti strateško mjesto. Ipak je to video, a tko želi vidjeti potpuni nastup, morat će potegnuti do Amerike.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ondje se naša junakinja planira preseliti kako bi nastupala u striptiz baru. No s obzirom na to da njezina popularnost vrtoglavo raste otkako je pobijedila u prvom hrvatskom natjecanju u twerkanju, možda se predomisli, pa prije odlaska na put najvatrenijim obožavateljima uživo pokaže ples kojim će oduševljavati publiku 'preko bare'.

- Obožavam umjetno i želim izgledati kao živa lutka. Smanjit ću nos, povećati usne, grudi i stražnjicu te stanjiti struk. Tad ću gola pozirati časopisu za muškarce - najavljuje poslovne planove vruća Irma.