Obavijesti

Show

Komentari 44

Dita von Teese, sakrij se: Seksi Irma se skinula skroz do kraja

Dita von Teese, sakrij se: Seksi Irma se skinula skroz do kraja
1

NOVI PROJEKT Nakon pobjede na prvom domaćem twerk natjecanju Irma je snimila i erotičan video na kojem se pred našim kamerama skinula do kraja

VIDEO

San mi je raditi u striptiz klubu u Americi. Znam da je to posao koji bih ‘rasturila’. Ovo je moj prvi pravi korak u tom smjeru, rekla je plesačica i twerkašica Irma Vujić (20).

POGLEDAJTE IRMIN SEKSI STRIPTIZ:

Pokretanje videa...

01:01

U videu koji od danas možete pogledati na 24sata.hr go-go plesačica iz Križa kraj Ivanić Grada prvi put pokazuje sve svoje čari. Prvo se nježno izvijala u grudnjaku prepunom zakovica i vrućim hlačicama. Zatim polako skida hlače i ostaje u tangicama te demonstrira da njezina guza može twerkati i ležećki.

Irma poput profesionalki odbacuje grudnjak i otkriva grudi na kojima je bradavice prekrila ljepljivom trakom. Leđima okrenuta kameri riješit će se i tangica, a kad se okrene, rukom će pokriti strateško mjesto. Ipak je to video, a tko želi vidjeti potpuni nastup, morat će potegnuti do Amerike.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ondje se naša junakinja planira preseliti kako bi nastupala u striptiz baru. No s obzirom na to da njezina popularnost vrtoglavo raste otkako je pobijedila u prvom hrvatskom natjecanju u twerkanju, možda se predomisli, pa prije odlaska na put najvatrenijim obožavateljima uživo pokaže ples kojim će oduševljavati publiku 'preko bare'.

- Obožavam umjetno i želim izgledati kao živa lutka. Smanjit ću nos, povećati usne, grudi i stražnjicu te stanjiti struk. Tad ću gola pozirati časopisu za muškarce - najavljuje poslovne planove vruća Irma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu