Obavijesti

Show

Komentari 27

DJ-evi će morati na ispitivanje, prekršili su australski zakon...

DJ-evi će morati na ispitivanje, prekršili su australski zakon...
4

Postaja bi se mogla suočiti s posljedicama zbog poziva bolnici. Po australskom zakonu nije dopušteno snimiti nekoga i objaviti snimku bez njegova dopuštenja

VIDEO

Australski DJ-evi odgovorni za obmanu medicinske sestre koja se ubila nakon što su od nje na prijevaru saznali informacije o trudnoj Kate Middleton (30) bit će pozvani na policijsko ispitivanje.

- Ne znam gdje je ona, ne mogu ništa reći. Jako sam zabrinut za nju. Nisam siguran kamo sve ovo ide - rekao je otac plavokose DJ-ice Mel Greig.

Njezina bliska prijateljica otkrila je da su jako zabrinuti za njezino psihičko stanje jer se boje da si ne naudi.

- Naravno, krivi se zbog onoga što se dogodilo. Ono što je učinjeno iz zabave rezultiralo je teškom tragedijom. Ona je blizu sloma - rekla je. 

Prijatelji bivše manekenke tvrde da je blizu psihičkog sloma i da s kolegom Michaelom Christianom odlazi na psihološko savjetovanje nakon što su optuženi da je njihova neslana šala uzrokovala smrt medicinske sestre. Javila im se na telefon, a oni su se pretvarali da su kraljica Elizabeta i princ Charles.

Njihovi šefovi na austalskoj radijskoj postaji 2Day FM suočili su se s bojkotom oglašivača koji ne žele da ih se povezuje s njihovim crnim 'humorom'.

- Jako smo zabrinuti za njih. Oni su vrlo, vrlo uznemireni. Mel je vrlo ranjiva. Bila je ranjiva u prošlosti i jako smo zabrinuti za nju. Ona je u vrlo teškom stanju, pružili smo im pomoć, idu na savjetovanje - izjavila je glasnogovornica radijske stanice Sandy Kaye.

Postaja bi se mogla suočiti s ozbiljnim posljedicama zbog lažnog poziva londonskoj bolnici jer je po australskom zakonu protuzakonito snimiti nekoga i potom snimljeni razgovor objaviti bez dopuštenja snimljene osobe.

- Slomljen sam zbog tragičnog gubitka moje voljene supruge Jacinthe u takvim okolnostima - rekao je neutješni suprug pokojne medicinske sestre Ben Barboza (49) koji radi kao bolnički računovođa. 

Vjenčali su se 1993. godine i imaju kći Lishu (14) i sina Junala (16). Pokojna Saldanha rođena je u Valenciji u jugozapadnoj Indiji dok je njezin suprug Barboza rođen u susjednom selu Shirva. Prije devet godina supružnici su se preselili u Southmead u Bristolu. Kada je Jacintha počela raditi u Londonu živjela je u stanu nedaleko od bolnice King Edward VII.

- Jacintha je bila vrlo brižna žena. Mi jednostavno ne možemo vjerovati što se dogodilo - izjavila je njezina svekrva Carmine (69).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele