Obavijesti

Show

Komentari 0

DJ Paul Oakenfold otvara Split Beach Festival na Bačvicama

DJ Paul Oakenfold otvara Split Beach Festival na Bačvicama
6

DJ Paul Oakenfold otvara drugo izdanje Split Beach Festivala koji se na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice održava od 6. do 8. kolovoza

VIDEO

Nakon upravo završenog Ultra festivala, Split i u kolovozu nudi vrhunsku glazbenu poslasticu za brojne goste iz Hrvatske i svijeta koji dolaze u grad pod Marijanom koji se ucrtao na svjetsku mapu najpoželjnijih party destinacija. 

Legendarna engleska DJ zvijezda u Split dolazi privatnim avionom izravno s Ibize gdje i ove godine ima rezidenciju u popularnom Privilege Vista klubu, a za dugo iščekivani nastup u Hrvatskoj u četvrtak, 6. kolovoza najavljuje vrhunski set svog prepoznatljivog trance zvuka. 

Paul Oakenfold zasigurno predstavlja jednu od planetarno najpoznatijih osoba iz svijeta elektronske glazbe koja je ikad nastupala u Hrvatskoj. Iz njegove bogate producentsko-DJ-evske karijere teško je izdvojiti najblistavije momente, no jedni od najznačajnijih su glazba za filmsku trilogiju Matrix i Bournov identitet, remix pjesme 'Even better than the real thing' za grupu U2 te brojni drugi. Paul Oakenfold dva je puta bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy, a ujedno je dvije godine uzastopno bio izabran za svjetskog nr.1. DJ-a po izboru DJ MAG-a.

Engleski DJ surađivao je s Maddonnom na njenoj kompilaciji najvećih hitova Celebration, temi za 'Die another day' iz serijala James-a Bonda a uspješnu suradnju ostvario je i s Massive attack, Bjork, The Cure, Nelly Furtado, New order i drugima. Remixao je pjesme od Michaela Jacksona, Rolling stonesa, Red hot chilli peppers i Justina Timberlake-a što pokazuje da je zaista riječ o svestranom glazbeniku.

Uz Oakenfolda, na Split Beach Festivalu nastupit će nizozemski trance producent Mark Otten, poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i Dj Tiestom, Daniel Kandi - sve poznatiji danski DJ i producent koji zadnjih pet godina visoko kotira na svjetskoj listi DJ Mag-a čija je pjesma Symphonica 2010. godine izabrana od strane Armina Van Buurena za pjesmu godine. Tu je i britanski DJ Craig Connelly poznat po hitu Black Hole i suradnji s Christinom Novelli, a ujedno je redoviti član radio emisije A state of trance Armina Van Buurena te poznatog labela Armada.

Trodnevnu party pustolovinu Split Beach festivala upotpunit će jedan od najpopularnijih  DJ-a današnjice Fedde Le Grand, te švedski DJ duo Dimitri Vangelis & Wyman koji će nastupiti u sklopu glazbeno scenske atrakcije La Fiesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija