Obavijesti

Show

Komentari 2

DJ pronađen bez odjeće: Bio je lud, inspirativan i velikog srca

DJ pronađen bez odjeće: Bio je lud, inspirativan i velikog srca
6

Policija je preminulog DJ a i djevojku Zoiju, kojoj je pokušavao pomoći kada je preminuo, pronašla bez odjeće

VIDEO

Australski DJ Adam Neat, umjetničkog imena Adam Sky preminuo je tijekom vikenda u 43. godini u luksuznom resortu na Baliju pokušavajući pomoći suradnici Zoiji Lukiantcevoj koja je pala s terase na privatnoj zabavi. Adam je zadobio teške ozlijede i preminuo.

Prema policijskom izvješću, kada su stigli na mjesto nesreće djevojku su našli slomljene noge, a DJ-a u lokvi krvi mrtvog, pri čemu su oboje bili goli, prenosi Daily Mail. Pretpostavlja se da je u sve 'umiješan' i alkohol. Na Bali je stigao i otac DJ-a, ABC-jev novinar Gary Neat (70), koji će tijelo sina prenijeti u rodni Melbourne.

- S velikom žalošću javljamo vam da je Adam sudjelovao u fatalnoj nesreći u subotu. Njegova obitelj i prijatelji danas stižu na Bali kako bi sve organizirali. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima dok se svi nosimo s tragičnim gubitkom - piše u objavi na njegovom službenom profilu društvene mreže. Na Facebooku je imao oko milijun obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Sky je bio popularan u Aziji, surađivao je sa svjetskim zvijezdama poput Fat Boy Slima, Davida Guette, Afrojacka i drugih, a prošle godine se našao na trećem mjestu liste najboljih DJ-jeva u Aziji. 

Prijatelji i kolege opraštaju se od Adama putem društvenih mreža. 

- Uništeni smo, nevjerojatan talent i osoba, uvijek spreman pomoći. Jako tužan dan - napisao je prijatelj.

DJ iskrvario na zabavi: Isjekao se na staklo pomažući kolegici
DJ iskrvario na zabavi: Isjekao se na staklo pomažući kolegici

'Zaista simpatičan čovjek i izniman talent. Nedostajat će mnogim prijateljima, industriji i publici koju je zabavljao', 'Bio je lud, inspirativan i velikog srca', 'Velika tuga', neke su od oproštajnih poruka, a jedna od zaposlenica ga je opisala kao najljubaznijeg šefa kojeg je ikada imala. 

Podsjetimo, glazbenik je odsjeo u skupocjenoj vili s dvoje ljudi, a prema riječima očevidaca, njegova suradnica iz Rusije poskliznula se s terase i pala četiri metra dalje od bazena te slomila nogu. Policija tvrdi da je Neat žurio u susjedno dvorište kako bi joj pomogao, a pritom je 'prošao' kroz staklo na vratima kako bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posjekotine na ruci zbog kojih je iskrvario i zatim preminuo. Zaposlenici resorta šokirani su viješću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima.

 

 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi si najviše odgovaraju u krevetu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni