Obavijesti

Show

Komentari 15

Djeca holivudske 'elite': Postali ovisnici i osuđivani kriminalci

Djeca holivudske 'elite': Postali ovisnici i osuđivani kriminalci
1

Sin Michaela Douglasa osuđen je 2010. godine na pet godina zatvora jer je dilao kokain i metamfetamin, a Mackenzie Philips šokirala je javnost kada je priznala da je zatrudnjela s ocem

VIDEO

Mackenzie Phillips

Mackenzie (58) je dugo vremena imala problema uključujući ovisnost o drogama, nekoliko uhićenja i rehabilitaciju. Kći pokojnog rokera Johna Phillipsa šokirala je javnost kada je tijekom intervjua s Oprah Winfrey (63) ispričala da je u incestuoznoj vezi s ocem bila deset godina. Kazala je i da je zatrudnjela, a on joj je platio pobačaj. Osim toga, dao joj je kokain kad je imala 11 godina i ubrizgavao joj drogu.

Paris Jackson

Na pogrebu svog oca Michaela Jacksona, njegova kći Paris (19) kazala je: 'Bio je najbolji otac kojeg možete zamisliti'. Teško se borila s njegovom iznenadnom smrti. Četiri godine nakon što je Michael umro od predoziranja anestetikom propofolom, Paris se pokušala ubiti tako što si je prerezala žile i popila veću količinu tableta.

Chet Hanks

Sin Toma Hanksa (61) i Rite Wilson (61) javno je progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnosti o drogama. Chet (27) je na Instagramu podijelio video u kojem je sve javno priznao. 

- Ovisan sam o drogama od svoje 16. godine. Konačno sam odlučio potražiti pomoć. Iza mene je 50 dana apstinencije i mogu iskreno reći da sam najsretniji ikad. Zahvaljujem se svojoj obitelji i prijateljima koji su uz mene cijelo ovo vrijeme - rekao je Chester. 

Instagram

Jaycee Chan

Jaycee Chan (35) i tajvanska filmska zvijezda Kai Ko (26) prije tri godine uhićeni su jednoj od najvećih policijskih akcija protiv droge u protekla dva desetljeća. Jackie Chan (63) izjavio je da se osjeća posramljeno i jako tužno. Svjestan je toga da se njegov sin Jaycee  treba sam suočiti s posljedicama svojih postupaka, ali će mu i on ipak pomoći u tome. 

- Ljut sam i šokiran. Kao javnoj osobi, jako me sram. Kao ocu, srce mi je slomljeno - poručio je Jackie. 

Cameron Douglas

Sin Michaela Douglasa (73) osuđen je 2010. godine na pet godina zatvora jer je dilao kokain i metamfetamin. Cameronu (39) je tri godine nakon kazna udvostručena jer je i u zatvoru dilao kokain i heroin. Tada je završio u samici bez prava na posjete. Michael se godinama borio s alkoholizmom, a izjavio je kako je zbog toga najviše patio upravo Cameron. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti