Obavijesti

Show

Komentari 28

Djeca 'Moderne obitelji': Ariel smanjila grudi, Nolan u Mensi

Djeca 'Moderne obitelji': Ariel smanjila grudi, Nolan u Mensi
11

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Moderna obitelj' u kojoj utjelovljuje Alex Dunphy, na dodjeli nagrada SAG osvanula je u haljini u kojoj joj se vide ožiljci od operacije

VIDEO

Ariel Winter (18) osvanula je na crvenom tepihu dodjele nagrada SAG u uskoj, crnoj dugoj haljini koja joj ističe bujne grudi. Iako je izgledom uspjela zasjeniti puno slavnije kolegice, mnogi su primijetili da joj se vide ožiljci od operacije smanjivanja grudi.

- Ljudi, s razlogom nisam sakrila ožiljke. Oni su dio mene i uopće ih se ne sramim - napisala je mlada glumica na Twitteru nakon mnogobrojnih komentara o njenoj 'preotvorenoj' haljini na crvenom tepihu. 

Winter je u kolovozu prošle godine otkrila da se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi jer je trpjela bol u vratu i leđima.

- Počelo me toliko boljeti na setu 'Moderne obitelji' da nisam mogla više izdržati - kazala je Ariel tada. 

'Moderni' klinci su odrasli

Ariel se proslavila ulogom Alex Dunphy u seriji 'Moderna obitelj' koja se prikazuje od 2009. godine. Osim Arielinog, gledatelji su u seriji mogli pratiti odrastanje i njene sestre s ekrana, Sarah Hyland (25), koja je također izrasla u pravog 'komada'. Osim fizičkih promjena, Sarah je tijekom snimanja prolazila i kroz turbulentnu vezu s Matthewom Prokopom (26) koji ju je u vezi fizički zlostavljao. 

REUTERS/Pixsell

Nolan Gould (17) utjelovio je najmlađeg člana obitelji Dunphy, Lukea. Iako je njegov lik poznat po svojoj nepromišljenosti i blesavosti, Nolan je u stvarnom životu pravi genijalac. Srednju školu završio je s 13 godina te je član Mense, s IQ-em 150. 

- Vozim se u limuzini, imam 13 godina i već sam treći put na Emmyjima. Što da radim s ostatkom svog života? Sve će krenuti nizbrdo od tog trenutka - ispričao je Nolan u showu Ellen DeGeneres o svojim uspješnim počecima. 

Byron Purvis/IPA/PIXSELL

Rico Rodriguez (17), koji je u seriji utjelovio Mannyja Delgadoa, sina lika Sofije Vergare, Glorije, našao se na popisu najplaćenijih dječjih glumaca na svijetu. Rico po epizodi zarađuje više od 700.000 kuna. Simpatični Rico na sve dodjele nagrada dolazi sa svojom starijom sestrom Raini, a nedavno su se fotografirali s Leonardom DiCapriom. 

Instagram

Aubrey Anderson-Emmons (8) u seriji je počela glumiti sa samo četiri godine. Aubrey je glumila Lilly, kći gay para Camerona i Mitchella, Njena majka, komičarka Amy Anderson, priznala je da joj teško pada sve veća popularnost njene kćeri te činjenica da je svoju karijeru zapostavila zbog nje. 

HPA/IPA/PIXSELL


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala