Obavijesti

Show

Komentari 19

'Djeca su htjela s Bradom otići kući, on je od njih skrivao suze'

'Djeca su htjela s Bradom otići kući, on je od njih skrivao suze'
1

POD NADZOROM Brada Pitta je pratio obiteljski terapeut, a ne zna se je li Jolie bila prisutna. Njihove kćeri Zahara i Vivienne navodno su plakale i tražile da odu kući s ocem

VIDEO

Iako se šuškalo da je Brad Pitt (52) s troje biološke i troje posvojene djece bio u telefonskom kontaktu, odvjetnički tim tvrdi da ih glumac nije ni vidio ni čuo otkad je Angelina Jolie (41) prije tri tjedna podnijela zahtjev za razvod braka.

Američki mediji pišu kako je junak filmova “Sedam” i “Klub boraca” prošli vikend imao prvi organizirani susret sa sinovima i kćerima. Na druženju se nisu pojavila sva djeca, a ne zna se ni je li ondje bila njihova majka.

- Sud je odredio da Brad ne smije biti sam s klincima dok se ne završi bitka za skrbništvo. Pratio ga je obiteljski terapeut - rekao je izvor blizak glumcu.

Maddox (15), Pax Thien (12), Zahara (11), Shiloh (10) te blizanci Knox Léon i Vivienne Marcheline (8) trenutačno žive u Kaliforniji s majkom, koja je dobila privremeno skrbništvo nad njima. Angelina ne želi razdvajati djecu od oca, ali zahtijeva da njihovi susreti budu kontrolirani i isključivo pod njezinim uvjetima.

Angelina Jolie shopping at Barnes & Noble

Prvi susret Pitta i djece nakon razvoda bio je jako emotivan, priča izvor za In Touch Weekly. 

- Brad je u očima cijelo vrijeme imao suze, ali se suzdržavao jer nije htio da ga djeca vide da plače. Posjet je bio mučan. Vivienne i Zahara počele su plakati i pitale su ga kada mogu ići kući s njim - kazao je izvor. 

FBI je pokrenuo istragu protiv Pitta zbog navodnog fizičkog i verbalnog zlostavljanja sina Maddoxa na letu iz Francuske u SAD. Izvor blizak policiji tvrdi kako je slučaj već obustavljen jer ni sama Jolie više ne želi da Brada kazneno gone.

- Djeca su im na prvome mjestu bez obzira na njihove bračne probleme. Oboje im žele biti najbolji roditelji i uzori - kažu prijatelji. Pitt i Jolie u vezi su bili deset, a u braku dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...