Obavijesti

Show

Komentari 2

Djevojka Jima Carreya bila dio bizarnog scijentološkog kulta

Djevojka Jima Carreya bila dio bizarnog scijentološkog kulta
5

Tragično preminula djevojka Jima Carreya svoj dom u Irskoj napustila je 2009. godine i zaputila se u Hollywood kako bi okušala svoju sreću u showbusinessu

VIDEO

Cathriona White, djevojka Jima Carreya (53) u ponedjeljak je pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu. Pored njezinog tijela pronađene su tablete i poruka holivudskom glumcu.

Prije nego što je postala vizažistica na filmskim i televizijskim setovima, pohađala je satove glume. Zvijezdu filma 'Glup i gluplji' upoznala je još 2012. godine. On joj je bio rame za plakanje kad joj je nakon godina bitke s rakom preminuo otac. Prekinuli su poslije nekoliko mjeseci veze, no ove godine su se opet pomirili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:21

Cathriona je još 2009. napustila svoj dom u Irskoj kako bi se okušala u showbusinessu. No čini se da joj život među zvijezdama nije toliko odgovarao jer je samo nekoliko dana prije smrti putem posta na Twitteru uputila poziv u pomoć. Navodno je razlog tome bila i objava fotografije Jima Carreya u društvu nepoznate djevojke. Kako njezini bliski prijatelji tvrde, obitelj joj je jako nedostajala.

- Bila je tako slatka djevojka. Stalno je pričala o svojoj obitelji u Irskoj. Jako su joj nedostajali - otkrila je njezina prijateljica Kristina.

Neki od Cathrioni bliskih ljudi sada su otkrili da je zadnjih mjeseci bila aktivna u scijentološkoj zajednici.

Navodno je prije smrti prolazila kroz težak proces u kojem članovi ispunjavaju niz bizarnih zadataka dok ih neki drugi član ispituje. Scijentologiji se navodno pridružila prije pet godina, a u Ameriku je navodno stigla na nagovor još nekih sljedbenika.

Carrey je ismijavao ovaj pokret koji slijede brojne poznate osobe, a među njima i njegov kolega Tom Cruise. Cathrionini prijatelji zabrinuli su se za nju kada je prije šest mjeseci obnovila vezu s Carreyem, no njezini kolege scijentolozi navodno su govorili kako je ona spremna na to jer je prošla proces 'pročišćavanja' koji podrazumijeva dnevni boravak u sauni i ogromne doze vitamina B3 koji se još naziva i niacin. Kad kažu pročišćavanje, scijentolozi misle na rješavanje otrova iz prošlog života, bilo da su iz pesticida ili droge i alkohola. Kroz to treba proći svaki član.

'Bila je svjetlo u našim životima'

Cathriona je živjela s prijateljicom Kristinom sve dok se nije preselila u kuću u Sherman Oaksu gdje je pronađena mrtva. Susjedi pretpostavljaju da joj je najamninu plaćao Jim i sumnjaju da bi ostala ondje živjeti nakon što su njih dvoje prekinuli.

Obitelj je shrvana njezinom smrću i Cathrion im užasno nedostaje.

- Bila je svjetlo u našim životima - rekli su tužno.

Ljubavni život Jima Carreya

Prije veze s Cathrionom, Jim se borio s depresijom i okončao brojne romanse. S Cathrionom je imao turbulentnu vezu koju je po drugi put započeo prije pola godine, a opet prekinuo prije par dana. Samo nekoliko sati poslije prekida Jim se zabavljao s drugim ženama. Bio je uglavnom u kratkim vezama, a jednom prilikom je priznao da se njegovi bliski prijatelji na njega ljute jer ne može biti u vezi.

Jimovi roditelji patili su od psihičkih bolesti, a on je školu napustio sa 16 godina i počeo nastupati po klubovima. Ubrzo se iz Kanade preselio u Los Angeles. Dobio je ulogu u sitcomu i pozvao roditelje da žive s njim. Show je ubrzo otkazan, a on je bankrotirao, pa su planovi otkazani. Tada je i on upao u depresiju.

Jimova prva supruga bila je konobarica Melissa Womer s kojom se oženio 1987. i dobio kćer Jane.

- Jim je bio jako depresivna osoba. Noćima sam sjedila pored njega i savjetovala ga. Osmijeh koji je nosio bio je njegova najveća maska - pričala je Melissa. Jimova želja za zvjezdanim statusom okončala je i njihov osmogodišnji brak. Proslavio se ulogom Acea Venture.

S kolegicom iz filma 'Glup i gluplji', Lauren Holly, oženio se 1996. godine. Brak nije potrajao ni godinu dana. Njegova romansa s Renee Zellweger trajala je 18 mjeseci, a vezu su navodno okončali jer je Jim odugovlačio s datumom za svadbu. Činilo se da je sreću pronašao 2005. godine s bivšim modelom Jenny McCarthy (42). Postao je blizak s njezinim autističnim sinom Evanom, no nakon što su se razišli 2010. nisu se nastavili viđati.

Zadnjih godina Jim nije ostvario neku značajniju ulogu, a prijatelji se nadaju da Cathrionina smrt neće na njemu ostaviti velik trag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin