Obavijesti

Show

Komentari 22

Djevojke dobile priliku zadiviti Gospodina Savršenog u sportu, on skinuo majicu i otkrio mišiće

Djevojke dobile priliku zadiviti Gospodina Savršenog u sportu, on skinuo majicu i otkrio mišiće
3

Odabrane djevojke su dobile Tonijevu poruku i shvatile da idu na grupni spoj. Savršeni je otkrio koliko mu je važan sport i rekreacija, a sretnice su brzo uskočile u odjeću za vježbanje i poželjele impresionirati Splićanina

Nakon prve epizode showa 'Gospodin Savršeni' djevojke su komentirale natjecateljice koje su jučer napustile vilu, a glavna tema je i uplakana Tamara koja se sinoć posvađala s Oliverom, najavljuje RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Mislim da su djevojke koje su ispale bile najtiše. Ali opet, nas je jako puno i nismo sve iste da se možemo odmah u tom prvom dijelu iskazati - rekla je Olivera.

- Rekla sam joj da je seljanka i pritom ne mislim na ljude sa sela, nego na djevojku, odnosno ženu koja se ne zna ponašati i koja sebi malo previše dozvoljava - objašnjavala je Tamara.

Olivera je smatrala da bi Tamara trebala imati poštovanja prema starijima, a ne glumiti da je najpametnija. I ostale djevojke su komentirale situaciju i napetost koja vlada zbog Tamare.

- Malo nam ponestaje mira u kući, ali to su započele Olivera i Tamara tako da je od jutros zabava! - dodala je Danijela u šali.

Amru iz 'Savršenog' očarala je Antonija Blaće: Na Instagramu su je zbog toga odmah zezali
Amru iz 'Savršenog' očarala je Antonija Blaće: Na Instagramu su je zbog toga odmah zezali

Sve se malo smirilo kada su djevojke dobile Tonijevu poruku i shvatile da idu na grupni spoj. Stankica im je donijela muffine na kojima su bile fotografije djevojaka koje ostaju u vili, a na grupni spoj idu Maria, Matea, Danijela, Tamara, Olivera, Polina, Josipa i Dorotea.

Tko će se najviše istaknuti u sportu, a tko u znanju te kome je pripala čast da dobije prvi spoj s Gospodinom Savršenim pogledajte večeras od 21.20 sati u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' na RTL-u.