Obavijesti

Show

Komentari 5

Djevojke iz 'Savršenog' napale Mateu: 'Ajde, sad reci što se točno dogodilo na vašem spoju'

Djevojke iz 'Savršenog' napale Mateu: 'Ajde, sad reci što se točno dogodilo na vašem spoju'
6

Emisija 'A sad djevojke' prikazat će neke snimke iz showa 'Gospodin Savršenog' koje nismo imali prilike vidjeti. Od Tamarine i Oliverine svađe do prave istine zašto je Matea ispala iz showa

VIDEO

U četvrtak je emitirana prva epizoda RTL-ova showa 'A sad djevojke' u kojoj je voditeljica Antonija Blaće (42) ugostila kandidatkinje 'Gospodina Savršenog' i razgovarale su o životu nakon showa i prvim dojmovima Savršenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Toni Šćulac novi je Gospodin Savršeni 01:01

Već u prvoj epizodi 'Gospodina Savršenog' djevojke su se na crvenom tepihu upoznale s Tonijem Šćulcem (31). Na koktel partyju sve cure su htjele imati svojih '5 minuta' s Tonijem nasamo, ali kada je Marija došla na red, Amra jednostavno nije mogla dočekati svoj red te je otišla do njih i prekinula ih.

- Bila sam šokirana da, ali nije mi bilo toliko strašno. Važno je ostaviti prvi dobar dojam, a za ostalo ćemo lako - rekla je Marija, dok je Amra objasnila zašto je napravila taj potez.

- Znala sam da ću djevojke u kući upoznati bolje i da ću za to imati vremena. Svakako sam došla u kuću kao individua i htjela sam s Tonijem razriješiti neke stvari. Nisam mogla dočekati svoj red i instinktivno sam otišla do Marije i Tonija - objasnila je Amra te se zahvalila Mariji što je damski reagirala na situaciju.

Nakon cijele situacije Tamara je stala uz Mariju i ostalim curama dala do znanja kako ne podržava Amrin način privlačenja pažnje. Ubrzo su se sukobile Olivera i Tamara te je njihova svađa bila glavna tema sljedećeg jutra.

Tamara je nakon toga objasnila njezin komentar 'seljanka' koji je uputila Oliveri.

- Mi cure smo imale slobodan dan i ja sam morala nešto biti na mobitelu radi posla i faksa. Pri tom sam po kući šetala iz prostorije u prostoriju i Olivera me uporno pratila - započela je Tamara.

- Cijelo vrijeme me pratila i kenjala za mnom. Pa sam rekla 'hajde, skini mi se'. Nakon toga mi se ona unijela u facu i prepriječila mi put. Zbog toga sam joj rekla da je seljanka i makla se iz prostorije - ispričala je.

Ubrzo je došlo do podijeljenih mišljenja 'je li Olivera zapravo prijetila Tamari'. Dok je Matea navela da smatra da to nije bila prijetnja, Bruna je rekla da itekako jest.

Sljedeći na redu su bili komentari vezani za Mateino ispadanje. Naime, Toni je izveo Mateu na spoj gdje ju je naposljetku poslao kući i morala je napustiti show. Vratila se u villu gdje je počela pakirati kofere.

- Idem ća napokon. Vidit ćete sve na televiziji - rekla je curama koje su ostale šokirane.

Bruna je na to komentirala kako je Matea cijelo vrijeme mijenjala priču i da se ni sada ne zna što je zapravo istina.

- Prvo si rekla da si odbila Tonija, a onda da je on tebe odbio - rekla je Bruna.

- Ja sam njemu rekla da nisam sigurna da bi prihvatila njegovu ružu, a ispred kamere je bilo da nismo kompatibilni - odgovorila joj je Matea te je dodala kako ju je komentar Stankice tu noć uvrijedio.

- Ona je jako neiskrena osoba - nastavila je Matea. Prema Mateinim riječima, cure su pokrenule ružne priče o njoj kako je lažirala liječničku potvrdu.

- Ne, nego smo pričale o tvome stanju - brzo je odgovorila Bruna te je upitala Mateu da jednostavno sada ispriča svoju verziju priče, a Matea je odbila.

- Neke stvari želim zadržati za sebe - zaključila je Matea, a Bruna je dodala da je tako mogla odmah reći pa je ništa ne bi ispitivale. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja