Obavijesti

Show

Komentari 66

Djevojke su morale 'kopati' po izmetu, a pala je i prva svađa...

Djevojke su morale 'kopati' po izmetu, a pala je i prva svađa...
23

Prvi zadatak imale su djevojke, dok su se njihove 'bolje' polovice morale kladiti na njih. Enis je djevojke poslao na selo, a one su u životinjskom izmetu trebale pronaći ključeve

VIDEO

Osam parova ušlo je u show 'Superpar' kako bi dokazali koliko se dobro poznaju, što bi sve napravili jedno za drugo i koliko bi novca 'uložili' u svog partnera. Svi će oni u showu svaki dan prolaziti kroz različite izazove koji će im otkriti isplati li im se kladiti na njihovu ljubav.

RTL

Naime, pravila igre funkcioniraju tako da se jedan partner kladi se na uspjeh drugog partnera, a onaj koji na kraju pobijedi u izazovima, kući glavnu nagradu.

Najprije su se predstavili Danijela i Josip, mladi par iz Imotskog.

- Žena treba biti šarmantna, mora biti bomba. Treba znati kuhati i čistiti. Osim Danijele, ja jedino volim njemačke automobile marke BMW. Ipak, više volim Danijelu nego BMW. Dominantan sam u vezi i to ti je tako - kaže Josip.

RTL

Drugi par koji smo imali priliku upoznati bili su Bada i Toca, a oni su zajedno već sudjelovali u showu. 'Tri, dva, jedan kuhaj', također na RTL-u. Zajedno su već 38 godina, a osim ljubavi prema kuhanju, dijele mnoge zajedničke interese. Čim su ušli u 'Superpar', ostali su ih kandidati odmah prepoznali.

RTL

Idući duo bili su Jana i Miroslav, bračni par s dvoje djece.

- Ne volim muškarce u blizini moje žene - rekao je odmah kod upoznavanja Miroslav koji je, kako potvrđuje i njegova supruga Jana, jako ljubomoran kad je riječ o njihovoj ljubavnoj vezi. Ipak, vjeruju jedno drugome te smatraju da bi mogli odnijeti pobjedu.

RTL

Energični par Davor i Tina nisu vjenčani, ali su već dugo u vezi - čak 17 godina. Dolaze iz Čabra, a imaju dva sinčića za koje kažu da su im, najveće postignuće u životu.

- Moja Tina je prekrasna, volim je - rekao je za svoju bolju polovicu Davor, dok ga ona na upoznavanju baš i nije previše štedjela.

- Davor nekad zna biti jako dosadan - otkrila je Tina.

RTL

Sljedeći po redu bili su Dora i Toni, mladi ljubavni par iz Slavonije.

- Prala nas je nervoza prije samog početka i ulaska u ovaj show, ali sad je sve polako lakše i mnogo zanimljivije. Bit će ludnica, sigurni smo u to - zaključio je par koji je u vezi već sedam godina, a zajedno imaju i jednogodišnju djevojčicu.

Jedan od parova koji su, kako misle ostali kandidati, najveća konkurencija jesu treneri Matea i Zvonimir.

- Ja ga discipliniram, nema labavo - rekla je odlučna Matea, inače fitness trenerica, dok je Zvonimir potvrdio da ga je upravo njegova odabranica uvela u zdrav život i počela ga nagovarati da počne redovito odlaziti u teretanu. Par se ipak nije svidio baš svima, a posebno skeptična bila je Danijela.

- Samo ja u ovakvim tajicama ne bih nikad došla ovdje - komentirala je Danijela. 'Ajde šuti', odbrusio joj je njezin Josip.

RTL

Par Matea i Luka u dugogodišnjoj su vezi, a zajedno su 11 godina. Iako između njih postoji osam godina razlike, kažu da im to ne predstavlja nikakav problem.

- Matea je mnogo dominantnija u vezi od mene. Ja volim nju, a ona voli sebe - rekao je Luka za svoju djevojku.

RTL

Najveće iznenađenje kandidatima bio je ulazak Gorana i Hane, para koji 'uvijek kasni'.

- Cilj nam je da pobijedimo, to je ono 'sportsko' u meni. To je nešto što Hana još nema - rekao je Goran na upoznavanju, dok je Hana odgovorila da će se ona potruditi.

RTL

Showu se na kraju priključio i jedan VIP par, pjevačica Indira Levak i njezin suprug Miro. Ostalim parovima javili su se preko ekrana i najavili da će im se uskoro pridružiti, možda već na idućem izazovu.

Prvi zadatak imale su djevojke, dok su se njihove 'bolje' polovice morale kladiti na njih. Voditelj Enis Bešlagić djevojke je poslao na selo gdje će biti njihov prvi zadatak. One su u životinjskom izmetu trebale tražiti ključeve, i to isključivo svojim 'golim' rukama.

Najviše je novca uložio Davor koji svojoj Tini, od svih dečki, izgleda ipak najviše vjeruje.

RTL

Ona djevojka koja bude najbolja, dobit će priliku birati sobu za sebe i svog partnera, ali i za preostale parove. Iako se djevojke ovim zadatkom nisu oduševile na prvu, s vremenom je svaka od njih pokušala dati sve od sebe kako bi pronašla što više ključeva.

RTL

Tenzija zbog zadatka bilo je i kod dečki, a Davor je bio posebno nervozan.

- Ja ovo ne mogu ni gledati, ne znam što radi. Morat ću joj održati malu lekciju - rekao je dečkima nervozni Davor, dok se Tina mučila s traženjem ključeva. Umjesto Davora koji je bio razočaran, Toca je bio zadovoljniji.

- Da sam znao da će Bada tako dobro kopati po gov*ima, uložio bio sve na nju - rekao je Toca koji je bio ponosan na svoju suprugu.

Ni nakon 'prljavog' i nekim djevojkama stresnog zadatka, Davor nije mogao sakriti ljutnju pa se dogodila i prva svađa u showu.

RTL

- Što si to radila, nemoj mi te fore? Pa bacaj se na glavu u gov*a ako treba, a ne ovako. Ajde, nek ti bude sad, ali drugi put morat ćeš se malo više potruditi - 'zaprijetio' je svojoj boljoj polovici na kraju Davor.

Hana, Danijela i Matea ostale su jedine koje na kraju ipak nisu izvršile zadatak, dok je uvjerljiva pobjednica izazova bila Jana koja je pronašla čak osam ključeva i tako, zajedno sa svojim parovima, dobila priliku birati sobu u kojoj će spavati, a u 'ruke' im je pripalo i odlučivanje o sudbini ostalih kandidata.

RTL

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu