Obavijesti

Show

Komentari 37

DNK test potvrdio: Balotelli je otac četveromjesečne curice?

DNK test potvrdio: Balotelli je otac četveromjesečne curice?
4

Talijanski mediji navodno su se dokopali nalaza DNK testa koji dokazuje da je nogometaš otac djevojčice. Rezultat testa očinstva uskoro će osvanuti u javnosti

VIDEO

Mario Balotelli (22) otac je četveromjesečne djevojčice Pije koju je dobio s bivšom djevojkom Raffaellom Fico (25), pišu talijanski mediji. To će navodno dokazati DNK test očinstva čiji će rezultat uskoro biti poznat javnosti, a kojeg su se talijanski mediji navodno dokopali prije njegovog objavljivanja. Talijani pišu da je s obzirom na nevjerojatnu sličnost nogometaša i malene jasno kakav će biti rezultat testa. Nadaju se da će Balotelli, koji je odbio sudjelovati u odgoju malene nakon njezina rođenja, napokon početi ispunjavati svoje očinske dužnosti te čak nagađaju o njegovom mogućem pomirenju s bivšom djevojkom.

Nogometaš još nije vidio četveromjesečnu kćer Piju. U međuvremenu je otkrio da je pravu ljubav pronašao u vezi s novom djevojkom, plavokosom Fanny Negueshom.

- Pročitala sam da je unajmio privatni zrakopolov zbog svoje nove ljubavi. Pa u Napulju postoji još jedna ljubav njegova života koja ga čeka i ima četiri mjeseca - izjavila je manekenka od koje je Balotelli zatražio DNK test utvrđivanja očinstva odmah nakon što je saznao da je u drugom stanju. No manekenka je na to pristala tek nakon porođaja.

Nakon što ga je javno prozvala da još nije vidio svoje dijete, nogometaš je izjavio da bi volio vidjeti djevojčicu za koju se zaista nada da je njegovo dijete jer nema namjeru pobjeći od svojih obveza. 

- Ne želim pričati o nekome tko me više ne zanima. Više nisam dio njezina svijeta, a to je showbusiness. Kada joj budem imao nešto reći, učinit ću to u četiri oka - rekao je nogometaš u intervjuu za Vanity Fair u kojem je novu djevojku Fanny opisao 'prvom ženom koja mu u potpunosti odgovara'.

Nogometaš, koji je i sam usvojen u dobi od dvije godine, priznao je kako razmišlja o djevojčici.

- Zar mislite da bih je ostavio bez oca pogotovo zbog priče o mom odrastanju? Nisam grozna osoba. Ponekad sam nevjerojatno naivan. Tražim poštovanje u situaciji koja nije tako jednostavna kao što izgleda. Tu se radi o složenim pravnim pitanjima - rekao je nogometaš.

Raffaella je zanijekala bilo kakve razgovore s odvjetnicima i izjavila kako je malena Pia plod njihove ljubavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao