Show

Komentari 12

Dobila ime po parfemu, album nazvala po erotskom trileru, sa zaručnikom se čuvala do braka

Dobila ime po parfemu, album nazvala po erotskom trileru, sa zaručnikom se čuvala do braka

Pjevačica Ciara bila je zaručena s reperom Futureom koji ju je prevario, a godinu iza pronašla je ljubav svog života, beka američkog nogometa Russella Wilsona s kojim je živjela predbračnu čistoću

Ciara (37) na 'Vanity Fair' zabavi nakon dodjele Oscara u ponedjeljak pojavila se u prozirnoj haljini s dugim rukavicama, a ispod je nosila samo tange. Od tada javnost ne prestaje brujiti o njoj.

USA - 2023 Vanity Fair Oscar Party - Beverly Hills

Rođena u Austinu u Teksasu, Ciara je jedino dijete roditelja vojnika i odrasla je putujući svijetom. Nakon što se preselila u Atlantu, započela je svoju glazbenu karijeru 2004. prvim hit singlom 'Goodies'. Inače, zanimljiva je i priča o tome kako je dobila ime. Otac je njezinojj majci kupio parfem, a ona se zaljubila u miris i ime.

- Mama je pokušavala smisliti moje ime kad joj je tata kupio Revlonov miris 'Ciara' - izjavila je jednom prilikom za People.

AFP/PIXSELL

Pjevačica je 2010. izbacila album 'Basic Instinct', nazvan po erotskom trileru iz 1992. koji je i prije svog izlaska izazvao kontroverze zbog eksplicitnog sadržaja i nasilja.

Što se ljubavnog života tiče, Ciara se 2013. zaručila za repera Futurea (39) s kojim ima sina Future Zahira (8). Njihove zaruke raskinula je godinu dana iza zbog njegove nevjere. 

Twitter

Zatim je 2015. počela hodati s bekom NFL -a, Russellom Wilsonom (34), a s njim se zaručila iduće godine. Vjenčali su se početkom srpnja 2016. u dvoru Peckforton u Engleskoj, a par je živio predbračnu čistoću, odnosno suzdržavali su se od seksa prije braka.

Zajedno imaju kćer Siennu Princess (5)  i sina Wina Harrisona (2) i u sretnom su braku već sedam godina.

Najčitaniji članci