Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Dobio 12 ikseva, a žiri pjevuši njegovu pjesmu 'Moj si milijun'

Zvonimir se predstavio žiriju Supertalenta s tri pjesme, ali za svaku je dobio po četiri iksa. Ipak, njegova autorska pjesma 'Moj si milijun' zapela je za uho žiriju, pa dok su popravljali šminku u pauzi, pjevušili su je

Foto: NOVA TV
53 komentara

U trećoj epizodi 'Supertalenta' predstavio se natjecatelj Zvonimir Lešić koji je žiriju više puta pjevao autorske pjesme, a za svaku izvedbu dobio je iks. Najprije je otpjevao pjesmu 'Julija' koju je, kako kaže, posvetio jednoj poznanici, a nakon što je za nju dobio četiri iksa, član žirija Janko Popović Volarić rekao je kako ga je pronašao na YouTubeu i poslušao njegovu pjesmu 'Votka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potom je Maja Šuput rekla kako bi voljela da otpjeva tu pjesmu, na što je Zvonimir pristao. Ipak, ponovno su četiri iksa prekinula njegovu izvedbu.

- Votka nam večeras nije najdraže piće - komentirala je Maja. I kad je Zvonimir poželio otići s pozornice, Maja ga je pozvala nazad i natjecatelj je otpjevao pjesmu pod nazivom 'Moj si milijun'. Ni treća izvedba mu nije osigurala prolazak, a Zvonimir je priznao da se boji komentara Martine Tomčić

Foto: NOVA TV

- Postoje pjevači određenog estradnog statusa koji imaju tekstove koje ja naprosto ne cijenim. Vaši tekstovi idu u tom smjeru, a nemate pritom estradni status, niste ga još razvili, niti estradni stav. Pjevani glas sam po sebi čak i ima jednu lijepu okruglu boju, međutim vokalna izvedba nije na razini onoga što možemo nazvati supertalentom i svakako nije ono što mi tražimo. Hvala što ste došli - poručila mu je Martina, a Davor je komentirao kako bi njegove pjesme postigle sigurno uspjeh ukoliko bi ih netko drugi otpjevao.

Foto: NOVA TV

- Ja se ne sjećam da je netko doveden u situaciju da netko tri puta dobije četiri iksa i ispričavam se na tome. Ono što smo rekli, pjevanje stvarno je za crveni gumb, a htjeli smo tekst čuti - zaključio je Janko. Ipak, članovi žirija su u pauzi među nastupima kandidata pjevušili njegovu pjesmu 'Moj si milijun'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvonimir Lešić je već snimio otprilike 15 singlova.

- Prvo sam počeo s pisanjem pjesama, onda sam krenuo skladati i snimati. Nije jednostavno snimiti autorski singl - rekao je Zvonimir.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message