Obavijesti

Show

Komentari 53

Dobio 12 ikseva, a žiri pjevuši njegovu pjesmu 'Moj si milijun'

Dobio 12 ikseva, a žiri pjevuši njegovu pjesmu 'Moj si milijun'
11

Zvonimir se predstavio žiriju Supertalenta s tri pjesme, ali za svaku je dobio po četiri iksa. Ipak, njegova autorska pjesma 'Moj si milijun' zapela je za uho žiriju, pa dok su popravljali šminku u pauzi, pjevušili su je

VIDEO

U trećoj epizodi 'Supertalenta' predstavio se natjecatelj Zvonimir Lešić koji je žiriju više puta pjevao autorske pjesme, a za svaku izvedbu dobio je iks. Najprije je otpjevao pjesmu 'Julija' koju je, kako kaže, posvetio jednoj poznanici, a nakon što je za nju dobio četiri iksa, član žirija Janko Popović Volarić rekao je kako ga je pronašao na YouTubeu i poslušao njegovu pjesmu 'Votka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Potom je Maja Šuput rekla kako bi voljela da otpjeva tu pjesmu, na što je Zvonimir pristao. Ipak, ponovno su četiri iksa prekinula njegovu izvedbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Votka nam večeras nije najdraže piće - komentirala je Maja. I kad je Zvonimir poželio otići s pozornice, Maja ga je pozvala nazad i natjecatelj je otpjevao pjesmu pod nazivom 'Moj si milijun'. Ni treća izvedba mu nije osigurala prolazak, a Zvonimir je priznao da se boji komentara Martine Tomčić

- Postoje pjevači određenog estradnog statusa koji imaju tekstove koje ja naprosto ne cijenim. Vaši tekstovi idu u tom smjeru, a nemate pritom estradni status, niste ga još razvili, niti estradni stav. Pjevani glas sam po sebi čak i ima jednu lijepu okruglu boju, međutim vokalna izvedba nije na razini onoga što možemo nazvati supertalentom i svakako nije ono što mi tražimo. Hvala što ste došli - poručila mu je Martina, a Davor je komentirao kako bi njegove pjesme postigle sigurno uspjeh ukoliko bi ih netko drugi otpjevao.

- Ja se ne sjećam da je netko doveden u situaciju da netko tri puta dobije četiri iksa i ispričavam se na tome. Ono što smo rekli, pjevanje stvarno je za crveni gumb, a htjeli smo tekst čuti - zaključio je Janko. Ipak, članovi žirija su u pauzi među nastupima kandidata pjevušili njegovu pjesmu 'Moj si milijun'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvonimir Lešić je već snimio otprilike 15 singlova.

- Prvo sam počeo s pisanjem pjesama, onda sam krenuo skladati i snimati. Nije jednostavno snimiti autorski singl - rekao je Zvonimir.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...