Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Dobro došli u Oštovac: Likovi iz serije 'Kud puklo da puklo'

Jesenski adut domaće produkcije Nove TV je dramska serija s elementima humora 'Kud puklo da puklo', koja nikog neće ostaviti ravnodušnim

Nova TV
Foto: Nova TV
8 komentara

Na Novoj TV možete vidjeti kratke trailere u kojima nas glumci Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Sanja Vejnović, Željko Pervan, Mirna Medaković, Miran Kurspahić i Janko Popović Volarić vode u Oštovac i polako uvode u seriju…

Sjajan cast predstavit će publici nevjerojatne likove: kompleksne, slojevite, živopisne. Likove koji će unijeti smijeh i zabavu u naše domove. Iz kreativnog pera Vlade Bulića i Mirne Miličić nastala je priča koja će nas odvesti u Liku i predstaviti nam fascinantne likove s kojima ćemo provoditi večeri. Kreativni producent je Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

[video: 956769 / ]

- Igram mladu ženu kojoj se život u trenutku okrene za 180stupnjeva i mora odlučiti što i kako dalje, slijediti srce ili slušati savijte drugih. Vjerujem da će gledatelji biti oduševljeni serijom - rekla je Mirna Medaković, kojoj je ovo prva glavna uloga u televizijskoj seriji.

- Super nam je na snimanju, atmosfera je odlicna, prica koju imamo nije klasicna, originalna je i duhovita. Prosle godine sam biciklom detaljno obisao Liku i tamo sam vidio neke od likova koje imamo u seriji. Autenticni su i vjerujem da ce ih ljudi brzo zavoljeti, te da ce serija imati veliku gledanost - izjavio je Janko Popović Volarić.

[video: 956765 / ]

Sanja Vejnović također uživa na setu nove serije: Uloga koju utjelovljujem u seriji mi je divna, svi se odlično zabavljamo na snimanju.

[video: 956767 / ]

Izvrsna glumačka postava u sastavu u suradnji s brojnom ekipom kreativaca Nove TV, početkom lipnja mjeseca preselila se na brojne pitoreskne lokacije i studijske rekonstrukcije stvarnih prostora, kako bi nas uvela u domove stanovnika planinskog sela – Oštrovac. Duhovit pristup događanjima, slojeviti likovi, te čvrsta veza sa stvarnošću koja nas okružuje, odlike su scenarija po kojemu ljubav, pohlepa, pa čak i smrt – iako postavljaju naizgled nesavladive dramske zapreke, postaju tek izazovima kojima će se naši likovi, tvrdoglavi i svojeglavi kakvi već uostalom svi jesmo, u svakoj prilici suprotstaviti na zabavan i duhovit način - izjavio je Goran Rukavina, kreativni producent serije.

Naši partneri pišu
Message