Obavijesti

Show

Komentari 0

Dobro došli u Zonu X: Sprema se istrebljenje za cijeli svijet

Dobro došli u Zonu X: Sprema se istrebljenje za cijeli svijet
5

Pojavila se nečujno, bez ikojeg svjedoka. Samo je jedno jutro bila tamo, kao da je postojala oduvijek. Svi koji su u nju pošli su nestali. Prokleta će Zona na koncu biti kraj za sve

VIDEO

Alex Garland uspio je od karijere napraviti nešto što malo kojem filmašu polazi za rukom. Ovaj britanski filmaš i spisatelj je od 1996., kada je izdao iznimno hvaljen roman 'Plaža' (pretvoren u film 2000., s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi) pa do danas nizao uspjeh za uspjehom.

Godine 2002. je napisao svoj prvi scenarij za odlično djelo '28 dana kasnije', nakon kojeg je uslijedio scenarij za film 'Dredd'. Režije se po prvi put prihvatio 2015., s filmom 'Ex Machina'. Taj SF uradak osvojio je nekoliko nagrada te je čak bio i nominiran za Oscara, a široj je publici predstavio Oscara Isaacsa (glumi u novom serijalu 'Ratova zvijezda') te Aliciju Vikander (nova Lara Croft).

Godine 2018. se taj genijalni autor vraća u kino s adaptacijom bestselera Jeffa VanderMeera, 'Annihilation' iz trilogije 'The Southern Reach'. Knjiga 'Istrebljenje', tj. 'Annihilation' prva je knjiga te trilogije po kojoj se i snima istoimeni film.

Zona X, čudno mjesto na Zemlji, koje se iznenada pojavilo, već je godinama predmet istrage. U zoni ne obitavaju ljudska bića, a životinjski i biljni svijet je nepoznat i nepredvidljiv. Cijela se Zona i sve unutar nje doima živim, kao da je dio jednog golemog bića.

Jedanaest je ekspedicija do sada kročilo u Zonu. Sve su ekspedicije završile loše ili nismo za njih uopće više čuli. No ljudi su uporni stvorovi. Dvanaesta ekspedicija bit će uspješna.

Pogledajte video

U ovoj napetoj i mističnoj znanstveno-fantastičnoj avanturi glavnu ulogu ima Natalie Portman, dok joj podršku daju Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny i Oscar Isaac.

'Istrebljenje', studija Paramount Pictures i Skydancea, u distribuciji Blitza, u kina dolazi u veljači 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode