Obavijesti

Show

Komentari 0

Doček 2018. u The Clubu Esplanade uz party sa stilom

Doček 2018. u The Clubu Esplanade uz party sa stilom
7

Glamurozan party u srcu grada za sve one koji žele odjenuti nešto svjetlucavo i krenuti u Novu godinu u vrhunskom raspoloženju uz odličnu ekipu

VIDEO

Crveni tepih, DJ Jurki, pjenušac u ponoć, raskošan bife i piće cijelu noć  

Pored spektakularne proslave u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom restoranu Zinfandel's, zagrebački hotel Esplanade i ove godine tradicionalno priprema vrhunski novogodišnji party u modernom prostoru The Cluba uz odličnu glazbu po izboru poznatog DJ Jurkija. 
 
Goste tako očekuje raznovrsni izbor najfinijih delicija s bife stola koji se obnavlja cijelu noć, neograničena konzumacija pića i koktela na open baru te pjenušac te blještavi rekviziti za slavlje i zabavu u ponoć.

Za raskošni novogodišnji bife poznata Esplanadina šefica kuhinje Ana Grgić odabrala je jela poput sushija, hrskavih proljetnih rolica, sočnih svinjskih rebarca u slatko-kiselom umaku, slasnih pita i primamljivih sendviča, potom tajlandskih, korejskih, francuskih i drugih internacionalnih i domaćih specijaliteta, kao i nezaobilazne Esplanade štrukle zapečene s finim vrhnjem, a sve to zaokruženo finim slasticama poput pjenastih mousseva, neodoljivih tortica i blagdanskih kolačića.

U rane jutarnje sate goste očekuje fini vinski gulaš za okrepu. Open bar uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, a selekcija se sastoji od vrhunskog vina Krauthaker Merlot i Graševina, pive, zatim odličnih koktela u izvedbi Esplanadinih vrsnih barmena – Cuba Libre, Aperol Spritz, Huga te široke liste žestokih pića poput Jack Danielsa, gina, Jägermeistera, vodke i ruma, a u ponoć svi će prisutni nazdraviti čašom savršeno rashlađenog pjenušca Tomac Millenium.

Moderan prostor The Cluba ima zaseban ulaz i okuplja odličnu mladu ekipu iz Hrvatske i svijeta koja uživa u provodu do ranih jutarnjih sati uz najbolje glazbene hitove iz plodnih razdoblja 70', 80', 90' do današnjih godina. Broj osoba je ograničen kako bi svi uživali u odličnom party slavlju, a cijena iznosi 650 kn po osobi.

Mladim roditeljima hotel Esplanade i ove godine nudi Mini Disco doček Nove godine djecu, pod stručnim vodstvom animatora. Mališane tako očekuje posebno dotjerani prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 550 kn po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji imaju organizirani doček Nove godine u hotelu Esplanade Zagreb.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega